Galatasaray'a Suudi Arabistan'dan dev teklif!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Dries Mertens için sarı-kırmızılı kulübü 10 milyon euroluk bir teklif geldiği iddia edildi.

GİRİŞ 14.07.2023 12:30 GÜNCELLEME 14.07.2023 23:21
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

2022/2023 sezonunda şampiyon olan Galatasaray, gelecek sezonun Trendyol Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmak için önemli isimleri kadroya katmanın planlarını yapıyor.

Takıma katılacak isimler olacağı gibi, takımdan ayrılacak isimler de gündeme gelmeye başladı. Galatasaray'ın geçen sezon başında İtalya'nın Napoli takımından transfer ettiği yıldız oyuncu sezonun genelinde gösterdiği performansla şampiylonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

Tecrübeli yıldızla ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi. İtalyan gazeteci Nico Schira, Suudi Arabistan'dan Belçikalı yıldız için sarı - kırmızılılara 10 milyon Euro transfer teklifi geldiğini ifade etti.

Yıldız oyuncuya iki yıllık sözleşme teklif edilirken, düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Akin 9 ay önce Şikayet Et
    Gitsin
    Cevapla
  • Hakans 9 ay önce Şikayet Et
    Gönderin gitsin piyango gibi teklif... Adam zaten sapık mıdır nedir klüpte önüne gelene parmak atıyor.. Biri dövmeden göndersinler..
    Cevapla
  • İbrahim 9 ay önce Şikayet Et
    İyi para gerçekse hep alıyoruz alış iyi veriş kötü dengeyi bulmak lazım
    Cevapla
  • Gltsry 9 ay önce Şikayet Et
    34-35 yaşındaki futbolcular genelde türk takımları alıyor 35 sonrası arabalar alıyor gönderin gitsin
    Cevapla
  • Muhammet siso 9 ay önce Şikayet Et
    sat sat sat sat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle