Muslera'dan, Icardi sözleri! Ümit verdi

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Mauro Icardi'nin transferi ile ilgili, "Çok büyük bir oyuncu, çok büyük bir karakter. Tekrar burada arkadaşlığımızı sürdüreceğiz." sözleri ile taraftarlara ümit verdi.

Muslera'dan, Icardi sözleri! Ümit verdi
Muslera'dan, Icardi sözleri! Ümit verdi
GİRİŞ 13.07.2023 21:11 GÜNCELLEME 13.07.2023 21:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray, uzun zamandır Mauro Icardi'nin bonservisini almak için girişimlerde bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takımın en önemli gündem maddesi olan Arjantinli yıldız için takım kaptanı Fernando Muslera, açıklama yaptı.

TRT Spor'a konuşan Muslera, Torreira ve Mauro Icardi'yle ilgili gelen bir soruya şu cevabı verdi:

 "Torreira ile milli takımdan da arkadaşız. Eskiden gelen bir arkadaşlığımız vardı. Mauro da komşu ülkemizden. Çok büyük bir oyuncu, çok büyük bir karakter. Onun geleceği ile ilgili haberler de var. Tekrar burada arkadaşlığımızı sürdüreceğiz"

"ARDA GÜLER'LE GURUR DUYDUM"

Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in bu tercihi hakkında da değerlendirme yapan Uruguaylı kaleci, "Çok gurur duydum. Bu yaşında Real Madrid'e gitmesi çalışmasıyla da ilgili. Sahada izlemeyi de seviyorum. Kulübü ve kendisi adına da mutlu oldum. Aynı zamanda kendi yaşındaki çocuklara örnek de." açıklamasında bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Muslera = adam
    Cevapla