Galatasaray'dan İngiltere'ye transfer oluyor!

Sergilediği performansla dikkatleri üzerine geçen Galatasaray'ın genç savunmacısı Emin Bayram, İngiliz ekibi Stoke City'ye transfer olmak üzere.

GİRİŞ 07.07.2023 10:04 GÜNCELLEME 08.07.2023 00:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın altyapısından yetişen stoper Emin Bayram transferin gözdesi haline geldi.

Süper Lig'den birçok kulübün yanı sıra Belçika'dan Westerlo'nun da ilgilendiği 20 yaşındaki savunmacı için en ciddi görüşmeler Stoke City ile yapılıyor.

İngiliz ekibinin satın alma opsiyonlu kiralama teklifine sıcak bakan Galatasaray yönetimi, bonservisi en az 10 milyon Euro olarak belirlemek için pazarlıklarını sürdürüyor.

Öte yandan genç oyuncu Emin'in de Avrupa'da oynamak istediği belirtiliyor. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Anadolu 9 ay önce Şikayet Et
    En az 17,5 milyon euro eder, hemen satın :)
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 9 ay önce Şikayet Et
    Kendi evladını gönder elin işe yaramayan takıma giremeyen PİLİ bitmişine milyonlarca avro verip al git oğlum git sen yerlisi ya nasıl olsa sana şans vermezler.
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Hemen gönderin ağır saatli bomba city maçında yenilen ilk golde topa nasıl müdahalede geç kaldığını her kes gördü
    Cevapla
  • Faruk 9 ay önce Şikayet Et
    Gs ne yapmaya çalışıyor. Millet genç yeteneklere önem veriyor destek veriyor sen elindekini tutma. Sonra mumla arıyorsun. Pişman oluyorsun .Hep türk hem de GS nin eksik olduğu bölgede stoper. Değerlendir işte çocuğu hazırla.iki kulvarda mücadele edeceksin. Bu çocuktan süper ligde faydalan yani neden satiyon.
    Cevapla
  • Sakin 9 ay önce Şikayet Et
    Masal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle