Premier Lig ekibi 12 milyon Euro'yu masaya koydu!

Transferin en odak isimlerinden olan Sacha Boey'e teklifler gelirken, Galatasaray gelen teklif sonrası Boey ile ilgili kararını iletti.

GİRİŞ 03.07.2023 11:22 GÜNCELLEME 03.07.2023 11:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Geçen sezonun başında kadro dışı kalan ancak Dubois'in sakatlığı sonrasında özür dileyince yeniden forma şansı doğan Sacha Boey yepyeni bir kariyere yelken açtı.

2022-23 sezonunda takımın en iyilerinden olan ve hayalini kurduğu Fransa Milli Takımı öncesinde U21'den davet alan oyuncu için kulüpler de sıraya girdi. Ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle forma şansını kaçıran 22 yaşındaki futbolcu için Avrupa'dan da teklifler masaya konmaya başladı.

Arsenal ve Brighton'ın radarındaki genç isim için Premier Lig'den Bournemouth resmi teklifini 12 milyon Euro olarak Galatasaray'a bildirdi.

Bu bedeli düşük bulan G.Saray yönetimi ret yanıtı verirken eski kulübü Rennes'in %15'lik payı hatırlatıldı. Bu detay da Galatasaray'ın en az 20 milyon Euro'luk teklifler beklemesine neden oluyor.

Boey'i satma konusunda aceleci davranmayacak sarıkırmızılı yönetim, başarılı futbolcunun Şampiyonlar Ligi arenası ve Fransa U-21 Milli Takımı'nda piyasa yapma ihtimaline güveniyor.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Anadolu 10 ay önce Şikayet Et
    Kışın en az 25 milyon euro ediyordu. 30 ' dan aşağısı zarar yazar ..... yaşı genç ,sonraki satıştan yüzde 40 almazsa GS zarar eder....
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    İcardiye 750 bin euroya oynuyordu ya ona bakınca iyi para bence kaçırmayın
    Cevapla
  • Hakan 10 ay önce Şikayet Et
    Uçuş serbest 25-30 diyen mi dersin sonraki satıştan yüzde şu kadar olmalı diyen mi TR futbol ligi 3. Sınıf şaibeli bol şikeli kalitesiz bir lig kimse 20 ve üstü vermez zaten bu futbolcu da o kalite de değil dandik bir ligde eh işte nin bir tık üstü oynamış hepsi bu ederi 10 dahi değil zamanla bu belli olacak
    Cevapla
  • Cemal Serbest 10 ay önce Şikayet Et
    Aklın yolu birdir.25 Milyon Euroyu getiren alır Boeyi.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 10 ay önce Şikayet Et
    en az 30 mil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle