Arjantin'den Galatasaray'ın hayallerini yıkan haber!

DAZN Italia, G.Saray'ın oyuncu ile 3 yıllık anlaştığını yazdı. Arjantin basını ise haberleri yalanlayıp, Lazio ile görüşmelerin olumlu ilerlediğini öne sürdü.

GİRİŞ 02.07.2023 10:29 GÜNCELLEME 02.07.2023 11:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde topbaşı yapan Galatasaray, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Önceliğini Arjantinli yıldız golcü Mauro Icardi'ye veren Sarı-Kırmızılılar, öte yandan Icardi'nin vatandaşı Leandro Paredes için yoğun bir çaba sarf ediyor. Aslan'ın listesinde yer aldığı bilinen Paredes için dış basında çıkan haberler Sarı-Kırmızılı taraftarların kafasını karıştırmış durumda. Paris Saint-Germain ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız ön liberonun geleceği henüz netlik kazanmış değil. Galatasaray yönetimi, bu transfer için çalışmalarını sürdürüyor.

TÜRKİYE ONUN İÇİN BİR ŞANS

Dazn Italia, geçtiğimi sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren yıldız orta sahanın, 3.8 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olduğunu iddia etti. Fransız basınına yansıyan haberlerde Paredes için şu ifadeler kullanıldı: "Soyunma odasını temizlemeye kararlı olan PSG'nin liderleri, Leandro Paredes'i Galatasaray'a satma konusunda anlaştı. Ancak Paris, Arjantinli dünya şampiyonu için pek açgözlü değildi. Bu transfer geleceğin PSG koçu Luis Enrique tarafından doğrulandı. Juventus'ta başarısız bir sezon geçiren Arjantinli orta saha oyuncusu için Türkiye'ye gidişi, yeniden canlanma şansı."

LAZİO SON ANDA DEVREYE GİRDİ

Yıldız oyuncunun menajeri Lisandro Pirosanto da yaptığı açıklamayla, oyuncunun Galatasaray'a transfer olduğu iddiaları yalanladı. Birçok kulübün 29 yaşındaki Leandro Paredes için teklif yaptığını belirten Pirosanto, Lazio'nun oyuncu için teklif yaptığını belirtti. Arjantin basını, Aslan'dan Torreira'yı isteyen Lazio'nun, Paredes için teklif yaptığını belirterek, PSG ile İtalyan ekibi arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiğini iddia etti. Paredes için İtalyan Calciomercato ise haberinde, "Lazio orta sahasının yeni ismi. Leandro Paredes. Juventus'ta geçirdiği olumsuz sezonun ardından İtalya'da yeni bir macera arıyor" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • nitekim 9 ay önce Şikayet Et
    belki gelmemesi daha hayırlı
    Cevapla