Wanda Nara'dan transfer cevabı! Icardi, İstanbul'da kalacak mı?

Galatasaraylı taraftarların sevgilisi Mauro Icardi'nin menajeri Wanda Nara, Arjantinli yıldızın geleceği hakkında konuştu.

GİRİŞ 01.07.2023 16:37 GÜNCELLEME 01.07.2023 16:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 2022-23 sezonunu şampiyon tamamlamasında büyük pay sahibi olan Mauro Icardi kontratının devam ettiği PSG'ye döndü. Sarı kırmızılılar, Arjantinli oyuncunun bonservisini Fransız oyuncudan almak istiyor.

Yıldız oyuncunun menajeri Wanda Nara, Gente dergisine Icardi'nin geleceği hakkında konuştu.

"Icardi, İstanbul'da kalacak mı?" sorusuna Wanda Nara, "Cevaplaması zor bir soru." yanıtını verdi. Arjantinli menajer, "İstanbul'a yerleşecek misin?" sorusuna ise, "Hayır yerleşmeyi düşünmüyorum" cevabını verdi.

Arjantin'de MasterChep programında boy gösteren Nara çeşitli projelerde yer aldığı için İstanbul'a yerleşmesinin zor olduğunu söyledi.

Wanda Nara, "Mauro, Türkiye'de hayatını çok iyi organize etti. Antrenman saatleri çocuklara göre. Mauro çocukları okula götürüp getiriyor ve onlarla ilgilenebiliyor. Çocuklar da Mauro'ya maç günleri eşllik ediyor. İstanbul'da çok mutlular." açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi, 26 maçta 23 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • İşte öyle 9 ay önce Şikayet Et
    Başımıza adam ettiniz haaaaaaa... Şimdi birileri illa havlayacak... Ama nedir kardeşim bu gavur futbolcu hayranlığı... Bu futbolun millete devlete ne faydası var? Top kafalı holiganizmden başka ne verdi bu memlekete? Boş işler. Şimdi buma da havlayanlar olacak. Çok da tııııııııınnnnnnnn..
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Psg nin verdiğinden fazla para isterse alınmamalıdır. Burada Arap çok olsada burası Arabistan ligi değil
    Cevapla
  • Cemal Serbest 9 ay önce Şikayet Et
    İcardi Kaçırılmayacak Mükemmel bir golcü bir yorumcu şöyle demişti İcardi 9 Maç üst üste hiç Ofsayda Düşmeden Oynadı.İşte Golcü Dediğin Ofsayda Düşmeyecek.Kısaca İcardi ve Rachica Mutlaka Ama Mutlaka GALATASARAYIMIZA Kazandırılmalı.20 bin Çocuk İcardi Sayesinde GALATASARAYLI OLDU.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Ablanuz fşyat gükseltiyor. Çaktırmadan. Eller cebe.
    Cevapla
  • Akin 9 ay önce Şikayet Et
    Oglum bu nasıl yuvarlak bi açıklama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle