Galatasaray'da Nelsson'un yerine iki aday!

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile Avrupa devlerinin dikkatini çeken Victor Nelsson takımdan ayrılabilir. Danimarkalı savunmacının yerine 2 aday belirlendi.

Galatasaray'da Nelsson'un yerine iki aday!
Galatasaray'da Nelsson'un yerine iki aday!
GİRİŞ 28.06.2023 13:32 GÜNCELLEME 28.06.2023 13:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray, yıldız oyuncusu Victor Nelsson'un takımdan ayrılma olasılığına karşın arayışlarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, Nelsson'un satışı durumunda iki yeni aday belirledi.



Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine Polonya ekibi Legia Varşova'dan Maik Nawrocki geldi. 2022 yılından beri Legia'da forma giyen 22 yaşındaki savunmacının kulübüyle olan sözleşmesi gelecek yaz sona eriyor. Galatasaray'ın genç yetenek için 4 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi. Nawrocki geçen sezon 31 maçta görev alırken 4 gol, 1 asist üretti.



Aslan'ın bir başka hedefi ise Belçika Ligi takımlarından Cercle Brugge'da forma giyen Jesper Daland. 23 yaşındaki yıldız futbolcunun Belçika temsilcsiyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan Norveçli yıldız geçen sezon 39 karşılaşmada görev aldı. 1 gol atarken 1 de asist yaptı. Galatasaray Yönetimi, Nelsson'un durumuna göre hareket edecek. Ayrılığı sonrası kadro bir stoperle takviye edilecek.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • adsız sofi 9 ay önce Şikayet Et
    Gs nin en kaliteli oyuncusu . Sakın vermeyin
    Cevapla
  • Sakin 9 ay önce Şikayet Et
    Gs gelip tecrübe edilecek takım değildir heleki şampiyonlar ligine gidecekken
    Cevapla
  • kaysi 9 ay önce Şikayet Et
    bakalim bu masalar ne zaman bitecek ? bitince de hangi yalani uyduracaklar .10 mio alirsaniz öpüp bir yerinize koyun
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Fener şimdi gs yi takibe almıştır. Beleşe scout.
    Cevapla