Galatasaray'da erken bayram! Heyecanlandıran açıklama...

Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara'nın "Galatasaray ile konuşmadan karar vermeyiz. İstanbul'da kalmaya sıcak bakıyoruz" dediği iddia edildi.

GİRİŞ 25.06.2023 12:21 GÜNCELLEME 25.06.2023 12:48
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kiralık oynadığı geçen sezona attığı gollerle damga vuran ve kazanılan şampiyonlukta başrolü oynayan Mauro İcardi'nin bonservisini almak isteyen Galatasaray, tüm imkânları seferber etti. Bu yönde çalışmalarını aralıksız sürdüren sarıkırmızılılara Arjantinli santrforun hayat arkadaşı Wanda Nara'dan müjdeli haber geldi.

Icardi'nin menajerliğini yapan Nara, katıldığı bir televizyon programında, Suudi Arabistan'dan da teklifler aldığı konuşulan yıldız futbolcu hakkındaki soruya, "Galatasaray'da çok mutluyduk. Hem ben hem Mauro hem de çocuklar çok sevildi. Galatasaray ile görüşmeden bir karar vermemiz mümkün değil. İstanbul'da kalmaya sıcak bakıyoruz. Kulüple fikir alış verişinde bulunacağız" yanıtını verdi.

Daha önce yaptığı bir açıklamada da "Mauro, gelecek yıl Avrupa'da kalmak istiyor. Biz Suudi Arabistan'da yaşayamayız" diyen Wanda Nara'nın, Galatasaray yönetimine haber göndererek en kısa süre içinde görüşme talep ettiği kaydedildi. Sarı-kırmızılı taraftarların büyük bir heyecanla yeniden takımda görmek istediği 30 yaşındaki futbolcu için önümüzdeki hafta masaya oturulacağı öğrenildi. Yıldız oyuncunun hem sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar hem de Nara'nın son ifadeleri gelecek sezon da Galatasaray'da oynama ihtimalini yükseltiyor.



PARIS'E UÇACAK

İcardi cephesi tüm dikkatini Galatasaray üzerine çevirirken, sarı-kırmızılı yönetim de oyuncunun bonservisi için PSG ile çetin pazarlık sürecini başlatıyor. Bu transferde tam yetkili olan Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Paris'e uçarak Fransız kulübü ile masaya oturacak.

Gerçekleştirilecek toplantıda Arjantinli yıldızın yanı sıra Aslan'ın Transfer listesinde yer alan Leandro Paredes ve Renato Sanches'in de durumu görüşülecek. 28 yaşındaki ön libero Paredes'in kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi var. 25 yaşındaki merkez orta saha Sanches'in ise 2027'ye kadar kontratı bulunuyor.

İLETİŞİM HİÇ KOPMUYOR

Ailesiyle tatilini sürdüren Mauro İcardi, sosyal medyadan sürekli Galatasaraylı paylaşımlar yapıyor. Wanda Nara da 'Türkiye'de kalın' diyen sarı-kırmızılı taraftarların mesajlarına kalp emojisiyle karşılık veriyor.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 19
  • Missafir 10 ay önce Şikayet Et
    Sen fenerbahçenin defansını daha öyle bulamazsın söyliyim
    Cevapla
  • ZaZa 10 ay önce Şikayet Et
    Adam hertürlü hem sami yen’de hem kayak merkezinde diker sende izlersin merak etme. Puhahahah
    Cevapla
  • mustafaya cvp 10 ay önce Şikayet Et
    kardeş adamın kariyerinde istikrarsızlık yokta Messi neden milli takıma aldırmadı bunu iyice bir araştır bence. iyi bir golcü olsa psg sence bırakırmı bu adamı? barcelona neden gitti 33 yaşındaki levandovskiyi aldıda bu adamı almadı hiç merak etmedinmi?
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Onu bunu bilmem. GS nin şampiyonluğunda tüm takımın yanında İcardi extra katkı sağladı. GS ye cup diye oturdu. Aynı Bjk.ın Gomezi gibi. Sahi Gomez şimdi nerde. Demekki her oyuncunun uyum sağladığı yer oluyormuş.
    Cevapla
  • Vatansever 10 ay önce Şikayet Et
    Gsde olursa yildiz olarak devam eder.Giderse yildizi soner.
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Takımı şampiyon yapan en önemli oyuncu kesinlikle kalmalı
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Adamın parayla işi yok GS iyi zam yaparsa PSG ye de 10-15 milyon Euro bonservisle alır bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle