Galatasaray'ın Icardi'ye teklif ettiği dev rakam! Türkiye rekoru...

Galatasaray yönetimi, Icardi'yi takımda tutmak için teklifini hazırlamış durumda. Arjantinli yıldıza yıllık 8 milyon Euro teklif edilecek.

GİRİŞ 23.06.2023 10:23 GÜNCELLEME 23.06.2023 11:01
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Yeni sezonun kadrosunu kurmak için yoğun bir çaba içerisinde olan Galatasaray Yönetimi, yıldız santrforu Mauro Icardi'yi takımda tutmak için Arjantinli' yıldıza yapacağı teklifi belirledi.

Sarı- Kırmızılı yönetim Icardi için PSG yönetimine 7-8 milyon Euro civarında bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Arjantinli yıldız için yıllık ödenmesi planlanan ücret ise 8 milyon Euro. Bu paranın yarısını Sarı-Kırmızılı yönetim karşılaşacak. Diğer yarısı ise sponsorlardan elde edilecek.

4 milyon Euro'yu karşılaması beklenen sponsorların da büyük oranda belirlendiği gelen haberler arasında...

GALATASARAYLI TARAFTARLAR DA DEVREDE

Icardi için hem Avrupa'dan hem de körfez ülkelerinden ciddi tekliflerin geldiği iddiası Sarı-Kırmızılı camiayı oldukça rahatsız ediyordu.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar da dijital platformlarda yaptıkları paylaşımlarda öncelikle İcardi'nin taktımda tutulmasının en önemli hamle olacağını defaatle ifade ediyorlardı.

Icardi'nin G.Saray'da mutlu olduğunu ve kalmak istediğini açıklaması da hem yönetimi hem de taraftarların içinde su serpiyordu. İcardi ile ilgili gelişmeler olumlu olsa da camia son noktanın konulmasını bekliyor.

ASLAN PSG İLE MASAYA OTURACAK

Galatasaray, Icardi ile kesin olarak anlaşma sağladıktan sonra Fransız devi PSG ile masaya oturacak. Galatasaray 7-8 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödemeyi planlıyor. Sarı-Kırmızılı kurmaylar Icardi ile kesin anlaştıktan sonra PSG ile sorun çıkmayacağını düşünüyor.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • nitekim 10 ay önce Şikayet Et
    icardi, hakan çalhanoğlu, ilkay gündoğan, renato sanches, Fofana, rashica, ve bir sol bek mutlaka alınmalı
    Cevapla
  • Uzun 10 ay önce Şikayet Et
    Sponsor belli tff :))) daha ne olsun
    Cevapla
  • fenerasyon 10 ay önce Şikayet Et
    yanlışın var ali koç sponsor
    Cevapla
  • gsgsgs 10 ay önce Şikayet Et
    8 milyon naaptınız yav. unutmayın üstüste maksımum prformans gosteren oyuncu turkıye çok azdır. muslera gibi zor. ayrıca ortadğu da futbol çok butçe ayrıyorlar. 8 milyon diyosunda 10-12 milyon euro veren arab ülkeleri vardır.
    Cevapla
  • Levrock 10 ay önce Şikayet Et
    GS sezonu eksi 30 milyon avro ile tamamladi, hani harcama limiti vardi?
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Avrupada başarılı olmak istiyorsan paraya kıyacaksınki para kazanasın yoksa türkiyede anca şampiyon olmaya uğraşırsın iyi topçu= başarı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle