Roma, Zaniolo'nun satışını bekliyor!

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo hakkında transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken, futbolcunun eski takımı Roma ise İtalyan futbolcunun başka takıma satışının karından alacağı yüzde 20'lik payı düşünüyor.

Roma, Zaniolo'nun satışını bekliyor!
Roma, Zaniolo'nun satışını bekliyor!
GİRİŞ 22.06.2023 16:29 GÜNCELLEME 22.06.2023 16:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İtalyan devi Roma, geçtiğimiz şubat ayında 15 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a sattığı Nicolo Zaniolo'nun, sarı kırmızılılardan başka bir takıma transfer olup olmayacağı konusunu yakından takip ediyor.

Sözleşmesinde 35 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunan Zaniolo için her gün yeni bir transfer iddiası çıkıyor. İtalya'nın Corriere delle Sport Gazetesi'nin haberine göre; Roma ise bir sonraki satışın kârından alacağı yüzde 20'lik payı düşünüyor.

Galatasaray, İtalyan yıldızı 35 milyon euroya satarsa transferden elde ettiği 20 milyon euroluk karın yüzde 20'sini (4 milyon euro) Roma'ya verecek.

Zaniolo'nun Galatasaray ile 4 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • ERZURUMLU 10 ay önce Şikayet Et
    Kârından %20
    Cevapla
  • Kenan 10 ay önce Şikayet Et
    Yüzde 20’lik pay 35 milyonda 7 milyon yapar.
    Cevapla
  • Fellini 10 ay önce Şikayet Et
    5milyon etmez belhanda gibi GS nin elinde patlar pardon birde jagle vardı feguliyi saymıyorum yazık bu ülkenin paralarına
    Cevapla
  • yavuz 10 ay önce Şikayet Et
    bu nasil transfer politikasi 15 milyon euroya almis kaca satacak ki!
    Cevapla
  • Ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    25 30 arası cok kaliteli oyuncu
    Cevapla