Zaniolo için Galatasaray'a çılgın transfer paketi

Serie A devi Juventus, Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo'yu transfer etmek için harekete geçti. Torino ekibi, Zaniolo için Galatasaray Weston McKennie ve Moise Kean'in de içinde bulunduğu bir teklif sunacak.

Zaniolo için Galatasaray'a çılgın transfer paketi
Zaniolo için Galatasaray'a çılgın transfer paketi
GİRİŞ 20.06.2023 19:11 GÜNCELLEME 20.06.2023 19:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A'de geçtiğimiz sezonu 7. sırada bitiren ve kabus gibi bir dönemden geçen Juventus, yeni sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor.

Çizme temsilcisi, bu doğrultuda Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo için sarı-kırmızılı kulübe teklif hazırlığında bulunuyor.



KEAN ÖNERİLECEK

La Gazetta Dello Sport'un haberine göre; Torino ekibi, Zaniolo için Galatasaray'a Weston McKennie ve Moise Kean'in de içinde bulunduğu bir teklif iletecek. 

Weston McKennie'yi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin boşluğunu doldurmak için Moise Kean ile de ilgilenebileceği belirtildi. Zaniolo'nun İtalya Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı olan 23 yaşındaki Kean, bu sezon Serie A'da 28 maçta, 6 kez ağları havalandırdı. İtalyan forvetin transfermarkt verilerinde güncel piyasa değeri  18 milyon euro olarak gösteriliyor.

24 yaşındaki Weston McKennie ise geçtiğimiz sezonu Leeds United'da kiralık olarak geçirdi. ABD'li orta saha, Premier League'de 19 maçta şans buldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • parayı veren ... 10 ay önce Şikayet Et
    yok arkadaş verin 28-30 milyon euro .zaten 15 verdik. sonraki satıştan ta pay 6 mil eur daha verecek 21 mil eur a maloccak . ee ne kar yaptık.bişey kalmadı.
    Cevapla
  • vecih 10 ay önce Şikayet Et
    Abi adam bence en az 70 milyon eyro eder
    Cevapla
  • Gs murat 10 ay önce Şikayet Et
    35 milyon Euro serbest bedeli var
    Cevapla
  • Bafralı 10 ay önce Şikayet Et
    Uyanık juventus hem çöplerden kurtulacak hemde dünya yıldızını alacak . Eğer hülle transferi değilse Kesinlikle satılmamalı . Avrupa’da başarı istiyorsak bu tip oyuncuları arttırmalıyız
    Cevapla
  • izmitli41 10 ay önce Şikayet Et
    Weston McKennie ve Moise Kean ikiside ÇÖP.
    Cevapla
  • pasha 10 ay önce Şikayet Et
    Pogba+15 milyon€ kabul edersen canim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle