Galatasaray'dan, Chelsea'nin yıldızı için 8 milyon euroluk teklif!

Galatasaray, Chelsea'nin yollarını ayırmak istediği ABDli yıldız futbolcu Christian Pulisic İngiliz ekibine 8 milyon euroluk teklifte bulundu.

GİRİŞ 19.06.2023 16:19 GÜNCELLEME 19.06.2023 16:31
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Chelsea'nin ABDli yıldızı Christian Pulisic için İngiliz ekibine resmi teklifte bulundu.

Nicolo Zaniolo için Avrupa devlerinden astronomik teklifler alan sarı-kırmızılı kulüp, İtalyan futbolcunun yerini 24 yaşındaki Pulisic'le doldurmak istiyor.

Okan Buruk'un çok istediği ABDli futbolcu için Galatasaray, Chelsea'ye 8 milyon euroluk teklifte bulundu. İngiliz ekibi 1 yıl sonra sözleşmesi sona erecek Pulisic'i bu yaz satmak istiyor.

Pulisic'le Galatasaray dışında, Milan, Juventus ve Newcastle United da ilgileniyor.

Piyasa değeri 32 milyon euro!

Pulisic bu sezon Chelsea'da 30 maçta bin 13 dakika süre alırken 1 gol, 2 asistlik katkı verdi. ABDli oyuncunun güncel piyasa değeri 32 milyon euro.

Chelsea, Pulisic'i 2016 yılında 64 milyon euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund'dan kadrosuna katmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • katibb 10 ay önce Şikayet Et
    gündemdeki isimlerin %90'ı mali bakımdan Türkiye kulüplerinin boyunu aşar cinsten. Sonra ne oluyor; borç batağın saplanıp devletten yardım bekliyorlar!! Çok dolaylı yönden de olsa dönüp dolaşıp yine milletin cebine dayanıyor.. yazık..
    Cevapla
  • Sevim İnegöl 10 ay önce Şikayet Et
    Şu futbol kulüpleri, sözüm hepinize. Madem bir futbolcuya milyon dolarlar verebiliyorsunuz. Bir zahmet önce vergilerinizi ödeyin. Arazilerinizi devlet desteği olmadan alın. Tesislerinizi bir zahmet kendi sermayenizle yapın. Devleti soymayın.. Kazancınız kendinize. Devlet her şeyi size bağışlasın. Yok öyle..
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Kulaktan dolma bilgilerle konuşmuşsunuz. Her söylenene inanmayın.
    Cevapla
  • Kuzey 11 ay önce Şikayet Et
    Bu futbolcu Gs da iş yapmaz
    Cevapla
  • net 11 ay önce Şikayet Et
    çok katkı vermiş
    Cevapla
  • T.c.e 11 ay önce Şikayet Et
    Fb li mesele sadece kaleci değil.Volkan kötü kalecimiydi.Sizde başarisizliğa tahammül var.Koltuk sevdasi var.Dirayet liyakat yok.Mesele bu.Bu adam gitmediği sürecede başari yüzü göremezsiniz.Türk hoca olmali diyor.Gecen sene jesusu getiriyor.Gelmeden oyuncu aliyor.Camianin içinden iki kişi var diyor.Anlaşip aciklayamiyor.Camianın içindeki adam boş kontrata imza atar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle