Kaan Ayhan, Mert Müldür için devreye girdi!

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Mert Müldür için eski takım arkadaşı Kaan Ayhan'ın önemli rol oynadığı öğrenildi.

Kaan Ayhan, Mert Müldür için devreye girdi!
Kaan Ayhan, Mert Müldür için devreye girdi!
GİRİŞ 18.06.2023 11:55 GÜNCELLEME 19.06.2023 00:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sassuolo'da oynayan defans oyuncusu Mert Müldür'ün transferinde Galatasaray bir adım önde. Kaan Ayhan transferinde iki kulübün iyi ilişkiler kurarken, ayrıca Mert Müldür'ü ikna etmeye çalışan sarı-kırmızılı yönetime Kaan Ayhan'dan destek geldi. Kaan Ayhan, Mert Müldür'ü arayarak Galatasaray'daki güzel ortam hakkında bilgiler veriyor.

4 milyon euro değeri olan 24 yaşındaki stoperin kontratı 2024 yılında bitecek. Ağır bir sakatlık geçiren Mert Müldür, bu sezon çok fazla forma şansı bulamadı.

Genç futbolcu Serie A ve İtalya kupası dahil olmak üzere 3 karşılaşmada 58 dakika süre aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Mert Müldür kimdir ya
    Cevapla
  • BİZİM COCUKLAR 10 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş Kaan ayhanı bu sene GS da gören var mı. Nasıl güzel ortam olabiliyor bırakın topcularımiz Avrupa oynamaya devam etsinler salın cocukları
    Cevapla
  • Oğuzhan 10 ay önce Şikayet Et
    Mert galatasaray için gereksiz transfer olur. Emin bile bundan iyi.
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Şu gs nin yurt dışındaki türk futbolculara sarkmasına uyuz oluyorum. Kendi yetiştirip ihraç edeceği yerde dışarıya para harcıyor Bid e yerli gelecek vaadeden genç türk oyuncular
    Cevapla