Yıldız ismin yerine düşünüldü! G.Saray tok satıcıyı oynuyor

Galatasaray'da bu sezon ortaya koyduğu performans ile farklı bir seviyeye çıkan Sacha Boey, İtalya Serie A'nın güçlü ekiplerinden Juventus'un radarına girdi.

GİRİŞ 17.06.2023 21:50 GÜNCELLEME 18.06.2023 10:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da bazı isimler çok ön plana çıktı. Bu isimlerden biri olan Sacha Boey, sergilediği başarılı futbol ile Avrupa'nın önemli liglerinden talipleri peşine taktı. 

Özellikle Premier Lig'den birçok takımla anılan Fransız sağ bek, son olarak İtalyan devi Juventus'un gündemine geldi.



CUADRADO'NUN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Çizme basınında La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; yeni sezon planlamalarına başlayan Juventus, 35 yaşındaki sağ bek Juan Cuadrado ile yeni sözleşme imzalamak istemiyor. Bu mevkiiye iyi bir oyuncu transferi yapmak isteyen Zebralar, Galatasaray'dan Sacha Boey'yi listesine aldı.

Haberin detayında Sacha Boey dışında Alvaro Odriozola, Lucas Vazquez, Ivan Fresneda, Emil Holm ve Timothy Castagne gibi oyuncuların da alternatifler arasında olduğu aktarıldı.



20 MİLYON EURO'DAN AŞAĞI BIRAKMAK İSTEMİYORLAR

Galatasaray'ın Sacha Boey'den en az 20 milyon Euro bonservis geliri elde etmeyi  planladığı ve Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç yıldız için tok satıcıyı oynadığı iddia ediliyor

Bu sezon ligde 31 resmi maçta görev yapan Boey, takımına 1 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • hoca 10 ay önce Şikayet Et
    tok satıcı oynamak zorunda şampiyonlar ligine gidicez kadroyu korumak lazım
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    25 den aşağı bırakmayın
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Sizz açımı oynuyosunuz
    Cevapla
  • Mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    20 milyon Euro ya siz ancak küçük boeyi alırsınız oda size büyük gelir. GS yeni sizlesme imzalasin adama 1.5 m Euro maaş verip sözleşmesine 35-40 serbest kalma maddesi koysun şampiyonlar Ligi'nde kendini gösterdi mi essek gibi gelir öderler. Oliviera gibi çöpe 3 milyon Euro maaş veriliyor. Boeyde 1.5 alsin
    Cevapla
  • GS23 10 ay önce Şikayet Et
    Versinler 40 milyon òro verelim.Yoksa yok oyle 3 kuruşa 5 kőfte.Yillarca hesapsiz paralar odedik,geti dőnùsleri olmadigi gibi,gittiler űste paralar verdik.Yetti be.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle