Erden Timur canlı yayında ilk kez açıkladı: Zaniolo giderse yerine...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, "Nicolo Zaniolo'nun ayrılması halinde alternatiflerimizden biri Hakim Ziyech." dedi.

Erden Timur canlı yayında ilk kez açıkladı: Zaniolo giderse yerine...
Erden Timur canlı yayında ilk kez açıkladı: Zaniolo giderse yerine...
GİRİŞ 16.06.2023 22:22 GÜNCELLEME 17.06.2023 11:07
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, A Spor'da katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Erden Timur'un açıklamalarından satır başladı şu şekilde:

"Hepimizin en önemli hedefi Mauro Icardi"

"Hepimizin en önemli hedefi Mauro Icardi. Muazzam bir uyum sağlamış müthiş bir oyuncu ve karakter. Muazzam bir ahlakı var. Tam Atamızın, zeki, çevik ve ahlaklı sözüne uyan bir oyuncu. Elimizden geleni yapacağız ama taraftarımız beni tanıyor. Gerçeği konuşmamız lazım. Suudi Arabistan gerçeği var. O gerçek olmasaydı konuşabilirdik. Bunu aşmak için çok çaba sarf ediyoruz. Elimizden gelenin fazlası değil, bu işi yapabilmek için kendimizi 10'la çarpacağız."

"2 aşamalı bir transfer stratejisi belirledik"

"Avrupa'da başarılı olabilmek için, olsa daha iyi olur dediğimiz transferler de daha sonra olacak. Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda yapacağız. Kendimizi alkışlatmak için bir şey yapmayacağız. Bu etik dışı bir durum. 2 aşamalı bir transfer stratejisi belirledik."

Umut Nayir açıklaması

"Umut Nayir ile ilgili bir tasarrufumuz söz konusu değil."

"Zaniolo'ya bir çok teklif var"

"Rashica en çok opsiyonumuz olan bir bölgede oynuyor. Mesela Zaniolo... bu yaşta Türk futboluna gelmiş en kariyerli transfer. Bizim için çok değerli. Norwich'in sunacağı şartlara bağlı. FFP'den dolayı çok fazla para ödeyemeyiz. Gelirlerimizi bambaşka bir düzeye taşıdık. Doğru rakamlar istenirse tabii ki tutmak istiyoruz. Orada daha üst düzey alternatifler bakıyoruz. Zaniolo'ya da bir çok teklif var o yüzden oraya da oyuncu bakıyoruz. Nicolo Zaniolo'nun ayrılması halinde alternatiflerimizden biri Hakim Ziyech. Ziyech bir alternatif ama bu sene kısmetli bir seneydi. Bu da artık dile kolay gelmeye başlandı. Bunlar hiç kolay isimler değil. %1 ihtimalin bile peşinden koşuyoruz."

"Kaan Ayhan kalıyor"

"Kaan Ayhan kalıyor, onunla anlaşma şartlarımız kalıyor üzerineydi. Zorunlu satın alma opsiyonu vardı. Onda güzel olan son günlerde 6 milyon isteniyordu ama biz çok daha düşük bir rakama aldık. Bizim açımızdan karlı oldu."

"Anderson Talisca gündemimizde yok"

"Anderson Talisca şu an için gündemimizde yok. Maaşı 10 milyon Euro. Her şey ağustosta gündeme gelebilir. Bugün yok ama o dönemde herhangi bir sebeple gündeme gelebilir."

 "Muslera artık Galatasaray'ın bir efsanesi"

"Muslera artık Galatasaray'ın bir efsanesi. İleri dönük baktığımızda yabancı sınırının ne olacağına bağlı. Gerektiğinde kaleye geçebilecek yerli, sağlam bir kaleci bakıyoruz."

"Ali Koç'un bu sözleri doğru değil"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Florya ile ilgili sözleri hakkında da konuşan Erden Timur, "Bu işin muhakkak açıklanması gerekiyor Ali Koç tarafından. Bir camianın yaptığı çok doğru proje zan altında bırakılıyor. Bana sürekli açıklama yapın dediler. Ali Koç'un bu sözleri doğru değil. Ben açıklayacağım zaten. Toplumsal bir eksikliğimiz var. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak. Florya Galatasaray'ın tapulu malı. Onun üstünde yapılan yer için bankadan kredi çekip yaptık. Böyle bir ücretle bu büyüklükteki bir arsayı kaç kulüp satın almış bilmiyorum. Arsanın üzerinde Galatasaray var. Bu çok değerli bir davranıştır. Ben yanlış bir şey yapılırsa Dursun başkanın da karşısına çıkarım dedim. Kamuya zarar verecek hiçbir şey yapmayız. Galatasaray her zaman toplumsal haklara saygı duymuştur. Beşiktaş da yaptı. Ali Bey ne açıklar bilmiyorum ama muhakkak çıkıp açıklaması gerekir." ifadelerini kullandı. 

"Keşke böyle bir açıklama yapmasaydım"

Sezon içerisinde söylediği 'Ligi bitirtmeyiz' sözlerine de değinen Erden Timur, "Keşke böyle bir açıklama yapmasaydım diyorum. Çok fazla da özür diledim. Özür dilemek çok güzel bir şeydir. Biz efendilik ettik özür diledik diye daha da üzerimize geldiler. Bu ligin gerçekliği yok diye bir ton laf edildi. Şaibe var diyenler var. Orada bana soru sordular 'Lig bu hatalarla biter mi diye?' Ben de bu cümleyi kullandım. Çağrıda bulunuyorum. Buradan ya da Avrupa'dan hakem seçelim. Kimin aleyhine ya da lehine hatalar kimin fazlaymış bakalım. Biz aleyhine en çok hata yapılan takımız. Gelin bakalım diyorum. Bunu bu şekilde yapsak çok doğru olmaz mı?" şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 17
  • Erdal 10 ay önce Şikayet Et
    Bazı şeylerden ders alınmıyor herhalde belhanda ile feghouliden ne fayda gördün ki
    Cevapla
  • gsgs 10 ay önce Şikayet Et
    felix i alın mert muldur u alın
    Cevapla
  • Aslan 10 ay önce Şikayet Et
    Fener aglar hep,
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    muazzam bir ahlakı var demek için ahlakın ne olduğunu bilmek ve yaşanan duyulan ve anlatılanlardan sonra bu cümleyi kurabilmek pes vallahi pes iyi oyuncu süper golcü hepsine tamam muazzam bir ahlakı var öyle mi
    Cevapla
  • Asd 10 ay önce Şikayet Et
    85 milyonun alınteri beleştaşın hatayı en iyi sezonunda 7/0 yenip şampiyon olduğunda nerdeydi Hatay o yabancı defans oyuncusunu o maçtan sonra neden kovdu sevgili beleştaşlilar açiklayin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle