Nicolo Zaniolo dev teklife 'evet' dedi!

Nicolo Zaniolo'nun Juventus'un transfer teklifine "evet" dediği iddia edildi. İtalyan takımının, Galatasaray'a ise 25 milyon euroluk bir teklif yaptığı öne sürüldü.

Nicolo Zaniolo dev teklife 'evet' dedi!
Nicolo Zaniolo dev teklife 'evet' dedi!
GİRİŞ 15.06.2023 09:40 GÜNCELLEME 15.06.2023 09:40
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Roma'dan kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Nicolo Zaniolo, İtalyan basınında transfer gündeminden düşmüyor.

"NICOLO ZANIOLO JUVENTUS'A 'EVET' DEDİ"

La Repubblica'nın haberine göre; Juventus bir süredir temasta olduğu Zaniolo ile anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki futbolcunun siyah beyazlı kulübün teklifine "evet" dediği iddia edilirken, haberde "Sırada Galatasaray'ı ikna etmek var" ifadeleri kullanıldı.

25 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Transfer için sarı kırmızılı kulübün 35 milyon euroluk serbest kalma bedelini istediği belirtilirken Juventus'un ise 25 milyon euroluk bir teklif sunduğu öne sürüldü.

ASTON VILLA DA İSTİYOR

Öte yandan Sevilla Sportif Direktörü Monchi'yi göreve getirmesi beklenen Aston Villa'nın da transferdeki ilk hedefinin Nicolo Zaniolo olduğu iddia edildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 31
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    sözleşmesinde yazandan aşaği vermek aptallıktır açık ve net
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    30 rahat eder bence
    Cevapla
  • halil y 1 yıl önce Şikayet Et
    sen romadan daha akıllımısın adam büyük paralar vadeden bir oyuncu olsa sana bonservisini vermezler.
    Cevapla
  • Murraaatt 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamda,boy var hiz fena degil ceza saha disi sutlari mukemmel 35 milyondan asagisi verirmemeleri karin %20 de romaya gidecek zaten
    Cevapla
  • mehmetvie 1 yıl önce Şikayet Et
    satisin 20% Romanin,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle