Talisca için kiralama teklifi! Gelmeye sıcak bakıyor

Galatasaray önümüzde sezon Dries Mertens'in yerine 10 numara bakıyor. Anderson Talisca için ihtimaller değerlendiriliyor.

GİRİŞ 12.06.2023 17:09 GÜNCELLEME 12.06.2023 17:09
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da yeni sezonun transfer çalışmaları başladı. Dries Mertens'e nazaran daha efektif ve etkili bir 10 numaray arayan Galatasaray, gözünü Al Nassr'da mutsuz olan Talisca'ya dikti.

A Spor'daki habere göre Anderson Talisca'nın uygun şartlarda kiralanması için taraflar görüşmeler başladı bile. Galatasaray, Al Nassr'dan yüklü bir maaş kazanan Talisca'yı sadece kiralık olarak kadrosuna katabilecek.

Oyuncunun bonservisiyle gelmesinin ihtimali bulunmuyor. Al Nassr'ın ikna edilmesi halinde Talisca, Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor. Suudi Pro Ligi'nde oldukça iyi bir performans sergileyen Talisca, buna rağmen mutsuz.

27 maçta 21 golle harika bir sezon geçiren Talisca'nın 2026 yılına kadar sözleşmesi var. Piyasa değeri 14 milyon euro olan Brezilyalı oyuncu 2021 yılında 8 milyon euro'ya Suudi ekibine gitmişti.

Daha önce Türkiye'de Beşiktaş forması giyen Talisca, 80 maçta 37 gol 14 asistle burada önemli izler bırakmıştı.

KAYNAK: A SPOR
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • GS23 10 ay önce Şikayet Et
    GS.kadroyu bozmaz,Evander'i alirsa sampiyonlar liginde final oynar.Dűn m.city ve interi seyrettik,futbol adina olumlu hicbirsey yok idi.GS,Fb,bjk miz bunlardan cok daha hem iyi hemde seyri guzel.Deģil mi?
    Cevapla
  • tepki 10 ay önce Şikayet Et
    hachp ha pkk ayni degil mi bunlar kanka kavga etmeyin bence zaten pkk yuz de 4,5 oyu var halk uyandi artik chp de ayni yerde sayar masa olmasa kayip cok idi
    Cevapla
  • ORTA SAHA 10 ay önce Şikayet Et
    Gelirse Sergio olivera veya Metrtens in yerine süper olur bir de golcü iş tamam.
    Cevapla
  • kara kartal 10 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş in artıklarıyla idare edin
    Cevapla
  • Rıfkı baba 10 ay önce Şikayet Et
    O bir kartal, paranız varsa icardi gibi bir adamı göndermeyin, 1 yıl daha tutun, kiralayın, abubakar gitti gol atamadık, 0 çektik şampiyon lar liginde, yönetim anladı geri aldı, ülkemizin paraları hep boşa gitmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle