Galatasaray yeni sezon deplasman formasını tanıttı!

Galatasaray, sarı-kırmızılı futbolcuların yeni sezonda giyeceği deplasman formasını sosyal medya hesabından tanıttı.

GİRİŞ 12.06.2023 12:27 GÜNCELLEME 12.06.2023 13:50
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, yeni sezonda giyeceği iç saha formasının ardından deplasman formasını da tanıttı.

Sarı-kırmızılı kulüpten "Zafere giden her yolda daima omuz omuza" başlığıyla yapılan paylaşımda formanın satışa sunulduğu belirtildi.

Galatasaray, iç saha forması için "ZaferKükreyişi" etiketiyle paylaştığı videoda futbolcular Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Dries Mertens ve Sacha Boey yer almıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • nitekim 10 ay önce Şikayet Et
    tasarım harikası ama biraz daha sade olsa daha hoş olurdu.
    Cevapla
  • vatan25 10 ay önce Şikayet Et
    sarı kırmızı renkler pkk yüzünden maalesef problemli renkler... beyaz veya siyah formalar daha iyi ayrıca formada mutlaka türk bayrağı olmalı...
    Cevapla
  • net 10 ay önce Şikayet Et
    terbiyesizlik yapma Türk bayrağında da kırmızı var terör örgütüyle bağdaştırmak ne haddine Türk bayrağıyla bağdaştır hadsiz.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    artık bu nike yi bırakın forma tasarımında çok kötüler hiç begenmedim
    Cevapla
  • ogzyldz58 10 ay önce Şikayet Et
    forma değil resmen atlet... boş bi tasarım olmuş
    Cevapla
  • gsggsgs 10 ay önce Şikayet Et
    bakıyprum berbat bi daha bakıyorum aynı yıne berbaat. bu kadar zevksizlik nasıl bir başarıdır ya. dümdüz forma . hangi sivrizekalı bu kadar para verir buna . amatör küme formaları bile daha zevklıdır ya. clubb bruge - gs maçındaki gri formadan bir daha göremeyeceğiz heralde anlaşıldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle