Galatasaray'da hedef: Anderson Talisca! Teklif yapılacak

Galatasaray'ın, Al Nassr forması giyen Brezilyalı 10 numara Anderson Talisca için teklif yapacaığı belirtildi.

GİRİŞ 10.06.2023 13:25 GÜNCELLEME 10.06.2023 13:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak kupayı kaldıran Galatasaray'da yönetim, Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefi için kolları sıvadı.

Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; güçlü bir kadro ile 3 yıllık Kupa 1 özlemini bitirmek isteyen sarı-kırmızılılar, yeni 10 numara arayışına start verdi.

İLK SIRADA TALISCA VAR

Sezon başında 10 numaralı formanın teslim edildiği Dries Mertens'in özellikle sakatlık sonrası düşen performansı ve final haftalarında beklenen katkıyı sağlamaması üzerine arayışa geçen yönetim, listenin ilk sırasına Al Nassr'da oynayan Anderson Talisca'yı yazdı. Daha önce Beşiktaş'ta top koşturan Brezilyalı yıldızın Süper Lig'i yakından tanıması nedeniyle transferi avantajlı gören Aslan, mali şartları araştırmaya başladı.

MENAJERİNE AYRILIK IÇIN TALİMAT VERDİ!

Ronaldo transferi sonrasında ikinci plana düşen Talisca'nın kulübüyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak kaçan şampiyonluk sonrası takımdan ayrılmak istediği konuşulan 29 yaşındaki orta sahanın, menajerine bu yönde talimat verdiği kaydedildi.

5 MİLYON EURO MAAŞ

Durumu yakından takip eden Galatasaray'ın da 5 milyon euro maaş beklentisi olan tecrübeli oyuncu için teklif paketi hazırlayarak transfer harekâtını başlatacağı öğrenildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ülkücü 10 ay önce Şikayet Et
    50 yıl geçti, hala talisca
    Cevapla
  • Kartal 10 ay önce Şikayet Et
    Sanki elemeyi geçecekler. Orda VAR cidden VAR.
    Cevapla
  • s.e. 10 ay önce Şikayet Et
    talisca parayı sever
    Cevapla
  • Niyazi kahraman 10 ay önce Şikayet Et
    Var var ise sorun yok kesin geçerler türü.
    Cevapla