Fatih Terim'in hesabı hacklendi! Ali Koç paylaşımı yapıldı

Galatasaray ve Türk futbolunun unutulmaz teknik direktörlerinden Fatih Terim'in sosyal medya hesabı hacklendi. Fatih Terim'in hesabından Ali Koç paylaşımı yapıldığı gözlemlendi.

GİRİŞ 06.06.2023 14:42 GÜNCELLEME 06.06.2023 15:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın efsanesi Fatih Terim'in sosyal medya hesabı hacklendi. Tecrübeli teknik adamın hesabına yapılan müdahale sonrası Ali Koç paylaşımı dikkat çekti.

Fatih Terim ile Ali Koç'un yer aldığı bir video paylaşımı yapılırken, söz konusu görüntülerde "Arkadaşlar biz adı geçen kişilerle rakip bile değiliz" sözleri dikkat çekti.

Öte yandan Fatih Terim kısa süre içinde hesabını geri aldı. Başarılı hoca yaptığı paylaşımda "Bugün sosyal medya hesabıma yapılan müdahale sonrası, hesabımdan kontrol dışı bir paylaşımda bulunulmuştur. Kısa sürede fark edilen bu paylaşım kaldırıldıktan sonra hesabım yeniden kontrol altına alınmıştır. Söz konusu paylaşıma itibar edilmemesini rica ederim" ifadeleri kullanıldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • alexde souza 9 ay önce Şikayet Et
    koyu bir fenerbahçe taraftarı olarak fatih terimi getirsin fb yönetimi transfer yapamadınız yıldız oyuncu alamadınız bari fatih terimi getirin fenerbahçeye rahat rahat şampiyon yapar fenerbahçeyi tabi bu kadroyla değil sağlam 4yada 5 oyuncu alınsın dünya yıldızı fatih terimide getirsin banko şampiyon fenerbahçe olur boşuna hoca aramasın fenerbahçe alsın terimi keşke gelse fenerbahçeye
    Cevapla
  • alexde souza 9 ay önce Şikayet Et
    fenerbahçe yönetimi hoca aramasın fatih terimi getirsin al sana üstünlük işte eğer şu anda fenerbahçenin başkanı ben olsaydım eğer hiç düşünmeden fatih terimi getirirdim fenerbahçenin başına kadroyada 4 yada 5 tane dünya yıldızı oyuncu alınır alsana işte fenerbahçe
    Cevapla
  • Fenerli 9 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar halıdan olmaya gerek yok.Normal bir durum.Derbide böyle fotoğraflar iyidir.
    Cevapla
  • Mehmet 9 ay önce Şikayet Et
    Arkadaslar bu hakem kaset islerini dillendirin sıkca söyleyin yargi futbola El atsin
    Cevapla
  • TÜRKIYE 9 ay önce Şikayet Et
    Emrin olur. Hemen
    Cevapla