Galatasaray'ın hedefinde 3 yerli kaleci var!

Şampiyon Galatasaray, gelecek sezonun planlaması üzerinde çalışıyor. Kaleci rotasyonunu Türk bir isimle güçlendirmek isteyen Sarı-kırmızılılar'ın listesinde 3 isim var.

GİRİŞ 06.06.2023 12:04 GÜNCELLEME 06.06.2023 12:50
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılılar, mevcut yabancı kuralının gelecek sezon da uygulanacak olması nedeniyle Türk oyuncu rotasyonunu güçlendirmek istiyor. Bu doğrultuda kaleci takviyesi öncelikli durumda.

Yönetim, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a teklif yapmayı planlıyor ancak Karadeniz ekibi kaptanını satmak istemiyor.

Gündemdeki bir diğer isim, ligin ikinci yarısını Kasımpaşa'da kiralık olarak geçiren Günay Güvenç. Bonservisi Gaziantep'te bulunan 31 yaşındaki kaleci için kulübüyle görüşülecek.

Sarı-kırmızılılar, Ligue 1 ekiplerinden Rennes'de forma giyen Doğan Alemdar için de nabız yoklayacak. 20 yaşındaki futbolcu, sezon başında da gündeme gelmiş ancak Fransız ekibi transfere sıcak bakmamıştı.



MUSLERA SÖZLEŞMESİNİN SON YILINA GİRİYOR

Galatasaray'da 12 yıldır kaleyi koruyan 36 yaşındaki Fernando Muslera'nın 1 yıllık sözleşmesi kaldı, yedek kaleci Okan Kocuk'un kontratı ise sona erdi.

KAYNAK: NTVSPOR
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misa 9 ay önce Şikayet Et
    Doğan alemdar yaş olarak uygun
    Cevapla
  • Dibinibulan. 9 ay önce Şikayet Et
    Müşterek 40 yaşına kadar oynar. GS mantıklıdır boşuna macera aramaz.Muslera rakip için psikolojik başkadır.Kalede muslera var nasıl gol atacağız.Bu baskı Turkiyede oynayan her futbolcudan oluşmuştur.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Gerek yok senin oaranla avrupada da kupa alırsın nasıl olsa avrupa sızın
    Cevapla
  • Bozok 9 ay önce Şikayet Et
    Muslera ile 2 yıldaha kontrat imzalayın kale otursun yeter....
    Cevapla
  • Şahsen 9 ay önce Şikayet Et
    Önün de iyi bir defans hattı olursa şayet Uğurcan'da olur, Kayseri'nin kalecisi genç Bilal'i de başarılı buluyorum.. Bu kaleciler için 3-4 milyon euro ideal fazlasını iyi yabancı kaleciye verirsin 7-8 milyon eurolar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle