Zaniolo'nun geleceği belli oldu! Babası duyurdu...

Galatasaray'ın İtalyan golcüsü Nicolo Zaniolo'nun babası Igor Zaniolo, "G.Saray onu Şampiyonlar Ligi için aldı. İstanbul'da kariyerine devam edecek" dedi.

GİRİŞ 06.06.2023 09:37 GÜNCELLEME 07.06.2023 00:18
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Nicolo Zaniolo'nun geleceği netleşmeye başladı. Avrupa'dan birçok talibi olan Nicolo Zaniolo'nun babası Igor Zaniolo, İtalyan basınına oğlunun geleceğiyle alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

ZANİOLO'YU ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN ALDILAR

İtalyan basınına konuşan Igor Zaniolo. " Igor Zaniolo, "Nicolo, Galatasaray'da çok iyi gidiyor. Onu özellikle gelecek sezonki Şampiyonlar Ligi için aldılar. Bu yıl kesinlikle Galatasaray şampiyon olacak" dedi.

"İSTANBUL'DA ÇOK MUTLU"

Milan'a transfer söylentisiyle ilgili soruya Igor Zaniolo, "Birçok transfer söylentisi var ama Nicolo'nun belli bir fiyatı var. Ayrıca, İstanbul'da çok mutlu!" cevabını verdi.

GALATASARAY 30 MİLYON EURO İSTİYOR

Galatasaray'ın Roma'dan 15 milyon euro ve sonraki satış karından yüzde 20 fiyatla transfer ettiği Nicolo Zaniolo'nun satış bedelini belirledi! Galatasaray yönetimi, İtalyan yıldıza 30 milyon euronun altında gelen teklifleri değerlendirmeye almayacağı söylendi

Galatasaray formasıyla bu sezon 10 resmi maça çıkan Nicolo Zaniolo, 5 gollük bir katkı sağladı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • katibb 10 ay önce Şikayet Et
    keşke kalsa, seneye iyi işler yapar. çok kısıtlı sürelerde oymasına rağmen güçlü fiziği, sürati ve sert şutları ile neler yapabileceğini herkese gösterdi fakat pek kalıcı gözükmüyor....
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Zaniolo gitmek istese bile Galatasaray yönetimi göndermez. Zaniolo yu çok seviyorlar.
    Cevapla
  • Zaniolo bambaşka 10 ay önce Şikayet Et
    Yaka paça tutmalarına, formasından elinden ayağından çekmelerine , güreşçi gibi Zaniolo ile sürekli güreşmelerine rağmen , sürekli faul yapmalarına rağmen durduramadılar Zanioloyu. Zaniolo bambaşka.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Okan efendi oynatsa 50 değil 70-80 milyon avroya satılır ama Okan efendi çok kibirli
    Cevapla
  • Uzman 10 ay önce Şikayet Et
    Zanilo süper futbolcu kalmalı en az 50 milyon euro eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle