Galatasaray'dan rakiplerine gönderme! "Törene kalsaydınız bari"

Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği maçın ardından şampiyonluk kutlaması gerçekleşti. Kutlamalar esnasında Galatasaray, sosyal medya hesabından rakiplerine göndermelerde bulundu.

GİRİŞ 05.06.2023 00:45 GÜNCELLEME 05.06.2023 10:15
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe ile karşılaştı.

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü maçını galip tamamlayarak şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılılar, ezeli rakibini de 3-0'lık skorla mağlup ederek şampiyonluğu taçlandırdı.

Maçın ardından teknik heyet ve futbolcular, taraftarlar ile kutlamalar esnasında büyük coşku yaşarken Galatasaray'ın sosyal medya hesabından rakiplerine de göndermeler yapıldı.

İşte yapılan o paylaşımlar:

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Salatacı 10 ay önce Şikayet Et
    Haksız kupa haksız şampiyon
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 10 ay önce Şikayet Et
    Kudurun !!!!!! En Büyük Galatasaray !!!!!
    Cevapla
  • Hasan 10 ay önce Şikayet Et
    Ofsaytımsı sezonu, haram şampiyon...
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 10 ay önce Şikayet Et
    Kudurun !!!!!! En Büyük Galatasaray !!!!!
    Cevapla
  • Yusuf 10 ay önce Şikayet Et
    Erden timur acaba elindeki belgeleri açıklayacak mı yoksa susacak mi
    Cevapla
  • Mert 10 ay önce Şikayet Et
    Hakikaten,Türkiye tarihinin en büyük futbol takımı olmuş,adı bile rakiplerde bir hafta uyku problemi yaratmış FB'nin şu hali taraftarından da belli,şizofrenik vaka halindeler...Hayatta tutunacak dal,bir başarı hikayesi bulunmayan insanların,futboldan aradığı tatmin duygusu da kayıp olunca,gerçekleri gòrmeyip klinik bir ruh haline bürünüyorlar...
    Cevapla
  • nevizade 10 ay önce Şikayet Et
    Can 07:53 yaşınız kaç sizin? Yazdıklarınıza kendiniz inanıyorsunuz demek. Siz istediniz diye herşey oluyorsa bir dilek tutun Galatasaray şampiyon olmasın o vakit. Oynanmış maçların iptal edilmesini isteyecek kadar eziksiniz. O Hatayspora 7 attığınızı da unuttunuz mu sahi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle