Galatasaray, Sacha Boey'in fiyatını arttırdı!

Galatasaray Kulübü, İngiltere Premier Lig'den talipleri olan Sacha Boey'in fiyatını 25 milyon Euro'ya yükseltti.

Galatasaray, Sacha Boey'in fiyatını arttırdı!
Galatasaray, Sacha Boey'in fiyatını arttırdı!
GİRİŞ 04.06.2023 12:35 GÜNCELLEME 04.06.2023 12:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Premier Lig ekiplerinin peşinde olduğu Sacha Boey, son olarak Atletico Madrid'in de radarına girmişti. 22 yaşındaki oyuncu için 20 milyon euro isteyen sarı kırmızılılar, taliplerin artması sonrası değişikliğe gitti. Beklentisini en az 25 milyon euro'ya çıkarttı.

Brighton ve Crystal Palace'ın teklif yaptığı Boey'in gözü ise Arsenal'de. İngiliz devi, listesinde bulunan genç oyuncu için önümüzdeki günlerde G.Saray'ın kapısını çalmaya hazır. Boey, anlaşma olursa ilgilenen takımlardan Arsenal'i tercih etmek istiyor. Yıldız ismin durumu kısa sürede netlik kazanacak.

Galatasaray Süper Lig'de şampiyon olmayı başarırken Sacha Boey performansıyla büyük beğeni topladı. Yeni sezonda gösterdiği performansla pek çok takımın transfer listesinde olan yıldız isim ile ilgili ise flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu anlamda Boey'in transfer durumu büyük bir merakla takip ediliyor. 

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • hakan 10 ay önce Şikayet Et
    kesinlikle satin
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    otomobil fiyatlarına zam geldi ya :)
    Cevapla