Victor Nelsson sosyal medyada gündem oldu!

Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'da sezonun en iyi oyuncularından Victor Nelsson saçında değişikliğe gitti. Danimarkalı stoperin yeni imajı sosyal medyada gündem oldu.

Victor Nelsson sosyal medyada gündem oldu!
Victor Nelsson sosyal medyada gündem oldu!
GİRİŞ 02.06.2023 22:31 GÜNCELLEME 02.06.2023 22:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe ile pazar günü sahasında karşılaşacak. Sarı-Kırmızılı takım, derbi maçı öncesi Florya'da taraftara açık antrenman yaptı. 

Antrenmanda futbolcular ısınmaya çıktıkları sırada sezonun en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Victor Nelsson'un yeni saçları dikkatlerden kaçmadı.

İmaj değiştirdi

Başarılı savunmacı, kazanılan şampiyonluk sonrasında imajında değişiklik yaptı. Danimarkalı stoper, saçlarının yanını kırmızıya boyadı.

Nelsson'un yeni tarzı sosyal medyada çok konuşulurken sarı-kırmızılı takım taraftarlarından da epey beğeni dolu yorumlar yapıldı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.