Derbiye davet etmişti! Dursun Özbek'ten Ali Koç sözleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, derbi öncesi Ali Koç'u yemeğe davet ettiğini ancak henüz kendisinden cevap alamadığını söyledi.

Derbiye davet etmişti! Dursun Özbek'ten Ali Koç sözleri
Derbiye davet etmişti! Dursun Özbek'ten Ali Koç sözleri
GİRİŞ 02.06.2023 20:42 GÜNCELLEME 02.06.2023 20:47
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Şampiyon Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi Florya'da taraftarına açık antrenman yaptı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Özbek, sözlerine şu şekilde başladı:

"Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluk her takıma nasip olmaz. Galatasaray bunu hak etmişti. Galatasaray'ı seven herkese 100. yıl şampiyonluğu armağan olsun. Oyuncularıma, teknik kadroma, taraftarıma, camiama büyük bir teşekkür gönderiyorum."

"Artık hedefimiz Avrupa"

Özbek, hedeflerinin Avrupa olduğunu söyledi.

"Artık hedefimiz Avrupa. İnşallah orada da taraftarımızı, camiamızı memnun edecek sonuçlar almaya çalışacağız. Şu anda önümüzdeki sene için Erden Timur ile çalışıyoruz. Hazırlıklarımızı çok önceden yapmıştık. İnşallah en iyi şekilde hazırlıkları tamamlayacağız. Galatasaray taraftarı önümüzdeki sene de mutlu ve huzurlu maçlara gelecekler. Artık stadımızı büyütmenin peşindeyiz. 50 bin kişi dar geliyor. Buradan taraftarlarıma tekrar teşekkür ediyorum."

"Bir cevap ulaşmadı"

Başkan Özbek, Ali Koç'tan cevap beklediğini açıkladı.

"Ali Koç'u yemeğe davet ettim. Özellikle artık Türk futboluna çekişme içinde değil de, dostluk içinde fayda üretmenin daha faydalı olacağı düşüncesindeyim. Onun için Ali Bey'i yemeğe davet ettim. Cevap bekliyoruz. Şu anda bir cevap ulaşmadı. Pazar günü çok güzel bir organizasyonumuz var. Bütün Galatasaraylıların keyif alacağı, Cumhuriyet'in 100. yılına yakışan bir kutlama ile şampiyonluğu kutlayacağız."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Ali KOÇ başkan, GS şampiyon.......
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 10 ay önce Şikayet Et
    Megafonunu kaybetmiş onun İçin gelemiyormuş.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    İlk başta Bu ligi bittirtmeyizden , şampiyon olduktan sonrada şimdide dostluk söylemleri , yemezler , ikiyüzlülüktür yaptığınız ..
    Cevapla
  • Orhan 10 ay önce Şikayet Et
    Şerefi olmayanlar Hakemlerle mhk TFF ile aldıkları kupanın üzerini kapatmaya çalışıyorlar yemezler TFF mhk çağır onlar hâlâ açlar
    Cevapla
  • Sivas 10 ay önce Şikayet Et
    Sizin yemeğe davet etmeniz kişiler mhk üyeleri, onlar seve seve gelirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle