Bursa’da korkunç olay! Şampiyonluğu kutlayan taraftarları bilerek ezdi

Bursa'da, bir otomobil Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlamak için toplanan kalabalığın arasına daldı.

GİRİŞ 31.05.2023 15:34 GÜNCELLEME 31.05.2023 16:03
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenerek, bitime 2 hafta kala şampiyon oldu.Türkiye genelindeki Galatasaray taraftarları, bu şampiyonluk sevincini kutlamak için sokaklara akın etti.

İnegöl'de yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar, sokaklara çıkarak şampiyonluklarını coşkuyla kutladılar. Altay Caddesi'nde toplanan bir taraftar grubu, yolu trafiğe kapatarak meşaleler yakıp marşlar eşliğinde kutlama yaptı. Ancak bu sırada, Yusuf Y. tarafından kullanılan 20 PH 504 plakalı otomobil, kalabalığın arasına dalıp Nehir Ezgi V. (20) ve Samet E. (19) isimli taraftarlara çarptı.Kalabalık, yaşanan bu olaya öfkeyle tepki göstererek sürücü Yusuf Y.'yi durdurmak ve aracından indirmek istedi. Ancak sürücü, taraftarların arasında manevralar yaparak olay yerinden hızla uzaklaştı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, taraftar grubunu sakinleştirmeye çalışırken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahaleyi yaparak İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 79
  • Oruç 10 ay önce Şikayet Et
    Ne yaptı bizim uzman savcılarımız serbestmi birakti.
    Cevapla
  • Yiğido 10 ay önce Şikayet Et
    Bu adam lincten kurtulmak için kaçıyor
    Cevapla
  • Murat 10 ay önce Şikayet Et
    Yol kapatan azgınlardan kaçını ezebildiği hakkında detaylı bilgi yok
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    öldürmeye tam teşebbüs suçu işlenmiş,gereken yapılır....
    Cevapla
  • Haber 10 ay önce Şikayet Et
    Yam yam gibi bizim millet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle