Erden Timur'dan şampiyonluk sözleri!

Galatasaray’da Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, “İyi insanları toplayınca her şey oluyor. Sevginin girmeyeceği kalp yoktur. Mauro’yu ve diğerlerini ikna etmemizin tek sebebi samimiyet ve sevgi” dedi.

Erden Timur'dan şampiyonluk sözleri!
Erden Timur'dan şampiyonluk sözleri!
GİRİŞ 31.05.2023 11:52 GÜNCELLEME 31.05.2023 11:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 4-1 mağlup ederek puanını 82’ye yükseltti ve ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Gece saatlerinde sarı-kırmızılılar İstanbul'a geldi.

Kafileyle birlikte yer alan ve şampiyonlukla ilgili düşüncelerini aktaran Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, tarihteki en zor şampiyonluklardan biri olduğuna vurgu yaparak, “Çünkü kusursuz fırtına denir ya, senenin yarısında seçim oldu. Temmuz’un 4’ünde elimizde transfer listesi henüz yoktu. Diğer rakiplerimiz 80 puanın üzerinde, aslında herkes şampiyonluk alacak puan almış durumda. Gelir olarak Galatasaray tarihinin en az geliri olduğu sene. İyi insanları toplayınca her şey oluyor. Ona ben eminim. Sevginin girmeyeceği kalp yoktur. Mauro’yu ve diğerlerini ikna etmemizin tek sebebi samimiyet ve sevgi. Emek çok büyük, çaba çok büyük. Yüzde yetmişinde, sekseninde gece 4’e kadar çalışıldı. Son 6 aydır söylüyorum; hakkımızsa şampiyon olalım. Hakkımızmış demek ki. İyi insanlar ve güzel gönüllerle kazanıldı. Okan hocamızın, teknik heyetimizin, tesislerde çalışan herkesin, başkan ve yönetimimizin çok büyük emeği var” ifadelerini kullandı.
Erden Timur, şampiyonluğu tüm Galatasaray taraftarına ve eşine armağan ettiğini söyledi.

Kafilenin yer aldığı otobüs daha sonra havalimanında ayrılarak, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • gerçekler 11 ay önce Şikayet Et
    çok düzgün bir yönetici tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • Burhan 50 11 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar gereksiz bir adam bunun gibilerinin sporda işi olmaması lazım sen verdiğin sözleri tut milletin arsasına kon paralarını verme evlerini verme ondan sonra çık TV'lerde sevin herhalde milleti nasıl kandırdım diye göbek atıyorsun
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Ne oldugereksis adam ligi bitirmeye kararmı verdiniz.
    Cevapla
  • Ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    Evet sezonu bitirdiniz bitirmeyecektiniz. Açıklamalarınızı merakla bekliyoruz.
    Cevapla
  • meçhul fenerli 11 ay önce Şikayet Et
    Sezon bitti artık açıklama bekliyoruz.
    Cevapla