Real Madrid Galatasaray'la anılan Firmino için devreye girdi

Premier Lig'de 8 yıl Liverpool'da forma giyen Roberto Firmino kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Adı Galatasaray'la da anılan Roberto Firmino için Real Madrid'in devreye girdiği öne sürüldü.

Real Madrid Galatasaray'la anılan Firmino için devreye girdi
Real Madrid Galatasaray'la anılan Firmino için devreye girdi
GİRİŞ 28.05.2023 17:57 GÜNCELLEME 28.05.2023 17:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere'de 8 yıllık Liverpool macerasının sonuna gelen Roberto Firmino, yeni sezonda farklı bir takımın formasını giyecek. Birçok Avrupa devinin radarında olan Roberto Firmino'ya son olarak dengeleri oldukça değiştirecek bir talip çıktı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray'ın da peşinde olduğu 31 yaşındaki futbolcu, La Liga devi Real Madrid'in listesine dahil oldu.

Haberin devamında Real Madrid'in 4-5 forvet adayının olduğu bildirildi ve bu isimlere Sambacı yıldızın da eklendiği kaydedildi.

Bu sezon Liverpool formasıyla İngiltere Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 32 maça çıkan Firmino, 12 gol, 5 asistlik katkı verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    GS mi güldürmeyin Allah aşkına
    Cevapla
  • Yozgatlı 9 ay önce Şikayet Et
    Gs mi adımı gecio puhahaha hayalperest ler
    Cevapla
  • semo 9 ay önce Şikayet Et
    zoruna mı gitti 12 yıldır şampiyonluk göremeyen takımın taraftarı
    Cevapla
  • Ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    Real Madrid 31 yaşındaki futbolcuyu almaz.
    Cevapla