Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan Origi, İngiltere'ye dönmek istiyor

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Milan'da forma giyen ve takıman ayrılması beklenen Origi'nin ismi Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılıyordu. Belçikalı yıldızın İngiltere'ye geri dönmek istediği öne sürüldü.

Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan Origi, İngiltere'ye dönmek istiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan Origi, İngiltere'ye dönmek istiyor
GİRİŞ 28.05.2023 13:03 GÜNCELLEME 28.05.2023 13:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Serie A'da Milan forması giyen ve futbolseverlerin Liverpool'dan tanıdığı Divock Origi'nin ismi bir süredir Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılıyordu. Sezon sonu Milan'dan ayrılmak isteyen Belçikalı golcü, iddialara göre yeniden İngiltere'ye dönmek istiyor.

İtalyan basınında yer alan habere göre, Milan'ın yeni sezonda yeni bir hücum hattı inşa etmeye hazırlandığı ve bazı oyuncuların takımdan ayrılacağı aktarıldı.

Milan'da Divock Origi'nin de takımdan ayrılacak isimler arasında yer aldığı kaydedildi.

TERCİHİ PREMİER LİG

Coriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Belçikalı futbolcu ile Türkiye'den bazı takımların, özellikle de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edildi.

Haberde, iki takımın, Origi'nin transferi için Milan'la temasa geçtiği vurgulanırken 28 yaşındaki futbolcunun kariyerine Premier Lig'de devam etmek istediği ileri sürüldü. Origi'ye Premier Lig'de David Moyes'un çalıştırıcılığını yaptığı West Ham United'ın da ilgisinin bulunduğu belirtildi.

Belçikalı futbolcu, İtalyan ekibinde forma şansı bulduğu 35 maçta sadece 2 kez gol sevinci yaşayabildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • malatya balabanlı 10 ay önce Şikayet Et
    Golcü mü neresi bunun golcü . Gerçi türkiye ligi ona hafif gelebilir . Valensiyayı yıldız ve golcü yaptık o da olur
    Cevapla