Flaş iddia! Torreira yeni takımıyla anlaştı

Galatasaray'a bu sezon transfer olan Lucas Torreira'nın, İtalya Serie A'dan Milan ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

GİRİŞ 26.05.2023 10:26 GÜNCELLEME 26.05.2023 13:10
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 6 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Lucas Torreira'ya Milan resmen talip oldu. Sarı-kırmızılı futbolcunun menajeri tarafından, AC Milan'ın oyuncuyla anlaştığı ve bu durumun Galatasaray'a iletildiği ortaya atıldı.

Galatasaray'ın, sezon başında Arsenal'den kadrosuna kattığı Lucas Torreira için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan habere göre Milan'ın, Uruguaylı futbolcuyla prensipte anlaştığı duyuruldu.

TORREİRA, İTALYA'YA DÖNMEK İSTİYOR

Geçtiğimiz sezon İtalyan kulübü Fiorentina forması giyen Lucas Torreira, Serie A'ya dönme konusunda oldukça istekli. Geçtiğimiz dönemde Lucas Torreira'nın geleceği hakkında İtalyan basınına konuşan menejer Pablo Bentancur, oyuncunun İtalya'ya dönmek istediğini resmen açıklamıştı.

ASLAN'IN BEKLENTİSİ 15 MİLYON EURO

Galatasaray'da ortaya koyduğu oyunla Avrupa'nın dikkatini tekrardan çekmeyi başaran Lucas Torreira için beklenen bonservis bedeli belli oldu. Galatasaray yönetimi Uruguaylı futbolcu için 15 milyon euro ve üzeri teklifleri değerlendirmeye alacak.

Galatasaray formasıyla bu sezon 32 resmi maça Lucas Torreira, gol katkısı veremezken, 1 asistlik katkı sağladı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    adam gitmek istiyorsa zaten faydalı olmaz sana ama tok satıcı ol en az 20 milyon Euro vermezlerse oyuncuya dersin biz verdik onlar seni çok istemiyormuş futbocunun kafa rahat olur
    Cevapla
  • menjcemilşimşek 10 ay önce Şikayet Et
    vermeyın bu adamı
    Cevapla
  • Muhammet siso 10 ay önce Şikayet Et
    olum bu adamın fiyatı 25 ila 35 olması lazım 15 milyona sakız gelmiyor boş konulmayın
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 10 ay önce Şikayet Et
    Gitmek isteyenin yolunu kapatmayacaksın.
    Cevapla
  • nitekim 10 ay önce Şikayet Et
    15 m avro az bu yaşta bu kadar formda bir oyuncu çok daha fazla eder 25'i gözden çıkarmalı milan muadilleri 45-50 m avro eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle