İtalyan basınının şok iddiasına tepki geldi!

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'nun annesi Francesco Costa, Corriere dello Sport'ta çıkan 'Nicolo'nun Galatasaray idmanında arkadaşları tarafından aralarına alınmadığı' haberine tepki gösterdi

İtalyan basınının şok iddiasına tepki geldi!
İtalyan basınının şok iddiasına tepki geldi!
GİRİŞ 25.05.2023 12:18 GÜNCELLEME 25.05.2023 12:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a devre arasında katılan Nicolo Zaniolo'nun annesinden İtalyan basınına tepki geldi.

İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'nun annesi Francesco Costa, Corriere dello Sport'ta çıkan Nicolo'nun Galatasaray idmanında arkadaşları tarafından gözardı edildiği ve aralarına alınmadığı haberini ve başka fotolarını paylaşırken, haberlerin yanlış olduğuna tepki gösterdi.



Yaptığı ilk paylaşımda, "Bu sizin görmek istediğiniz..." sözlerine yer veren Costa ikinci paylaşımda, takımla birlikte fotoğraflarına yer verirken, "Bu da gerçekte olan..." sözleriyle paylaştı.

Galatasaray'a devre arasında 15 milyon Euro bonservis bedeli ile Roma'dan kadroya katılan Zaniolo, sarı-kırmızılı forma ile çıktığı 9 lig maçında takımına 3 gollük katkı sağladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş hasetçiler her yerde
    Cevapla
  • Fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaniolo iyi topçu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gsyi kopyalamakla yazacaktin herhalde
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek sadece Feneri kopyalamakla olmuyormus, Zaniolo elinizde patlayacak, son 30 yilda bana bir tane dünya capinda Italyan skorer ve istikrarli kanat oyuncusu söyleyiniz, ben hatirlamiyorum. Tabi gel bunada agla
    Cevapla
  • Grande 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence sen patlayacaksın. Yanık kremini hazırla. Puhahah
    Cevapla
  • Mert vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahceliler ve hayal dunyalari . Feneri ne zaman kopyalamisiz acaba ? Bruma , garry rodrigues,emre belozoglu daha saymaya gerek varmi ? Biz aliyoruz yildiz yapiyoruz , siz alip kova yapiyosunuz fener . Git otede agla
    Cevapla
  • El faraklit antare 1 yıl önce Şikayet Et
    GS zanioloyu 5 taksitle aldı. Daha Romanya bir kuruş bile para ödemedi. Velevki elinde patlasın her sene bir taksidi var 3 milyon euro senelik maliyeti var. Siz brumayi oynatmadan psvye 4.5 milyon euro ödediniz bile. Adam kalan sözleşmesinin tamamında yatsa bile GS yine karlı .
    Cevapla
  • Tunahan 1 yıl önce Şikayet Et
    XD komikti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle