Galatasaray, Di Maria ile görüşmelere başladı!

Galatasaray'ın, Juventus'la yollarını ayıracak Arjantinli yıldız Angel Di Maria ile görüşmelere başladığı belirtildi.

Galatasaray, Di Maria ile görüşmelere başladı!
Galatasaray, Di Maria ile görüşmelere başladı!
GİRİŞ 24.05.2023 09:21 GÜNCELLEME 24.05.2023 09:21
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın gündemini en çok meşgul eden isimlerin başında gelen Angel Di Maria'nın Juventus macerası sona eriyor.

Boşa geçecek olan yıldız isim için sarı kırmızılılar takipte. Fabrizio Romano'ya göre; Angel Di Maria'nın, kulübü Juventus'la yaptığı yeni sözleşme görüşmeleri yarıda kaldı.

Tarafların bir türlü pürüzleri gideremediği ve 35 yaşındaki yıldızın sezon sonunda Juve'ye veda etmeye hazırlandığı ileri sürüldü.

Görüşmeler başladı!

TRT Spor'un haberine göre ise, Galatasaray, Arjantinli yıldızın transferini gündemine aldı.

Sarı-kırmızılı kulübün, Arjantinli yıldız için devreye gireceği ve ekonomik açıdan şartları zorlayacağı öne sürülüyor.

Angel Di Maria'ya, Suudi Arabistan ekiplerinde de ilgi var. Ancak deneyimli yıldız kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor.

Yıldız oyuncu bu sezon İtalyan ekibiyle 37 karşılaşmaya çıkarken 8 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. 35 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun sizlere 30 derken çıtayı 35 yaşa çıkardınız
    Cevapla
  • Mert 11 ay önce Şikayet Et
    Emekli ikramiyeleri dağıtan ülke olduk, Arabistan ülkelerinden sonra, özümüzle ne olacaksa olsun. Vere vere büyüklerin borcu, bazı afrika ülkeleri ile eşleşecek neredeyse, elde ne var fifa ile mahkemelik kulüpler
    Cevapla
  • nitekim 11 ay önce Şikayet Et
    mata da dünya yıldızı ama emekli bir yıldız boşa harcanan paradan ibaret ne çok yaşlı alacaksın ne çok genç tam olmuş bonserviisi elinde adam alacaksın mümkünse
    Cevapla
  • Yawhehe 11 ay önce Şikayet Et
    Neden 35 yaşındaki bir futbolcu neden. Büyük takımlar genç yıldızları bulurken neden sonu gelmiş olanları alır bu Galatasaray. Artık midem bulanıyor, yazık.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    genç alın genç adam yıldız olabilir ama 35 yaşında ileriye yatırım yapın kardeşim yıllardır kafa aynı değiştirin bu zihniyeti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle