Galatasaray'da gönderilecek ilk isim belli oldu!

Sezon başında Avusturya ekiplerinden Rapid Wien'den büyük beklentilerle kadroya katılan Yusuf Demir sezon sonu kiralık olarak gönderilecek.

GİRİŞ 23.05.2023 14:07 GÜNCELLEME 23.05.2023 16:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sezon başında Galatasaray'ın transferiyle büyük ses getirdiği isimlerden biri de Yusuf Demir olmuştu. Sarı-kırmızılılar, 19 yaşındaki Yusuf Demir'i Rapid Wien'den 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek büyük beklentilerle transfer etmişti. Ancak genç oyuncu için Galatasaray'da işler yolunda gitmedi. 19 yaşındaki sağ kanat, teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde fazla süre alamadı ve çoğu zaman kadroda dahi yer alamadı.

SEZON SONU YOL GÖZÜKTÜ

Fazla şans bulamayan Yusuf Demir için sezon sonu yol gözüktü. Galatasaray'da yönetim teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda önümüzdeki yaz transfer sezonunda 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu kiralık olarak gönderme kararı aldı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar yalnızca 6 resmi maçta forma giyen Yusuf Demir, bu karşılaşmaların yalnızca 1'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 129 dakika sahada kalan 19 yaşındaki oyuncu, skora etki edemedi.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • GS23 11 ay önce Şikayet Et
    Şuan turkiyede bizim çocugumuz iki kisi var,doguştan yetenekli ve creative oyuncu ,biri Emre Mor,digeri Yusuf Demir.Mor u fatih harcadi,bunu da Okan harcamak uzere,biri mani olsun bu cocugu ilerde para ile almak műmkun olmaz.Birakin kaç maçı,kaç dakikada forma verdiniz?
    Cevapla
  • Muroo 11 ay önce Şikayet Et
    Adamı oynatmadinki tek maçta 2 maçta cezasını kestiniz 19 yaşında adam 2 maçta ne yapsin
    Cevapla
  • nitekim 11 ay önce Şikayet Et
    zaniolo ve yusuf demir çöp transferler gibi gözüküyor şimdilik aldıkları paraya yakın bir miktara elden çıkarabilirlerse yönetim için büyük başarıdır. daha garanti transferler yapılmalı.
    Cevapla
  • Volkan 11 ay önce Şikayet Et
    Yerli statüsünde kalsın
    Cevapla
  • Kozanlı 11 ay önce Şikayet Et
    bunu neden aldılar anlamış değilim
    Cevapla
  • Muroo 11 ay önce Şikayet Et
    Yabanci oyuncu lazımdı emooglu Türk vatandaşı olmayan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle