Galatasaray'dan kaleci transferinde ters köşe!

Galatasaray yeni sezonda Fernando Muslera ile rekabete girecek daha sonra da kaleyi Uruguaylı eldivenden devralacak bir kaleci arıyordu. Aslan, bu doğrultuda şaşırtıcı bir karar aldı.

GİRİŞ 23.05.2023 13:41 GÜNCELLEME 23.05.2023 15:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray, yeni sezonun planlamasını da yapmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, sezon bittikten sonra yollarını ayıracağı Okan Kocuk'un yerine kaleci arayışındaydı. Aslan bu mevkii için kararını verdi.

BATUHAN ŞEN DÖNÜYOR

Galatasaray'ın sezon başında Fatih Karagümrük'e kiraladığı Batuhan Şen, İstanbul ekibinde sergilediği performansla büyük beğeni topladı. Sezon bittikten sonra Galatasaray'a dönecek 24 yaşındaki file bekçisini teknik direktör Okan Buruk başka bir takıma göndermeyi düşünmüyor.

Deneyimli hoca, genç kaleciyi Okan Kocuk'un yerine kulübeye geçirecek. 24 yaşındaki eldiven, uzun yıllardır Galatasaray'ın kalesini koruyan Muslera'nın yerine düşünülüyor. Deneyimli teknik direktörün bu kararı geçtiğimiz günlerde açıklanan yabancı kuralını da göz önünde bulundurarak verdiği düşünülüyor.



Buruk, Karagümrük'le içerde oynayıp 3-3 berabere kaldıkları mücadelenin ardından basın toplantısında 24 yaşındaki kaleci ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Batuhan çok iyi bir oyun ortaya koydu. Bizim oyuncumuz. Oynasın diye Karagümrük'e verdik. Süre de alıyor, oynuyor da. Maç öncesi sakatlığı vardı, iğneyle sahaya çıktı ve oynadı. Çok başarılı performansı vardı."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • ne yazık ki 11 ay önce Şikayet Et
    batuhan şen ts maçını izlememişler demek ki rezalet oynadı. gs da değil süper lig de hiç bir takımın kalesini koruyabilecek kapasitesi olmadığı aşikar
    Cevapla
  • Bülent Urkan 11 ay önce Şikayet Et
    Çok önde oynuyor..Yediği goller hwp o açıktan geldi...
    Cevapla
  • Müslüman Türk 11 ay önce Şikayet Et
    sakatlığını nerden bilin?
    Cevapla
  • Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    Dört gün önce sakatlanıp çıktı hiç mi takip etmiyorsun
    Cevapla
  • Aslan 11 ay önce Şikayet Et
    Bir maç öncesi sakatlanmıştı, haberlerde yazıyordu oynaması zor diye
    Cevapla
  • hebo 11 ay önce Şikayet Et
    livakovici al 5 sene daha devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle