Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yılın çalımı!

Hakim Ziyech transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray, Fenerbahçe'nin çok istediği yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

GİRİŞ 23.05.2023 13:53 GÜNCELLEME 23.05.2023 14:18
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Chelsea'de kadroda düşünülmeyen Hakim Ziyech'in yeni adresi belli oluyor. Geçtiğimiz ara transfer döneminde de Hakim Ziyech ile ilgilenen Galatasaray, önümüzdeki yaz yıldız oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

GALATASARAY, YENİDEN HAKIM ZIYECH'İN PEŞİNDE

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğa yürüyen Galatasaray, gelecek sezon için çalışmalarına şimdiden başladı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan sarı-kırmızılılarda yönetim iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor. Yıldız transferlerine devam etmek isteyen Galatasaray, geçtiğimiz ara transfer döneminde de ilgilendiği Hakim Ziyech için tekrar devreye girdi.

TRANSFER PLANI HAZIR

Chelsea'de kadroda düşünülmeyen ve sezon sonu elden çıkarılacak olan Hakim Ziyech için en büyük talip Galatasaray. Sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncunun transferini kiralık olarak bitirmeyi hedeflediği ve Erden Timur'un Londra'da Chelsea ile görüşme yapacağı ileri sürüldü.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Hakim Ziyech, bu sezon Chelsea formasıyla şu ana kadar 23 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 9'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 920 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Faslı yıldız, 2 asistle skora etki edebildi.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 22
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    hakim ziyech felaket bi topcu, kadife ayagi var cok teknik
    Cevapla
  • asıl yorum 11 ay önce Şikayet Et
    Fenere brezilya alman oyuncu alın.
    Cevapla
  • manual 11 ay önce Şikayet Et
    30 yildir milletin copunu alip ne bekleniyorsa.
    Cevapla
  • Ömer Erciyes 11 ay önce Şikayet Et
    Aman aman işe yarasa takımı tutar bırakmazdı Belhanda gibi haraca keser buda.
    Cevapla
  • Tuğra 11 ay önce Şikayet Et
    Boş bir kutu.bırakın fener alsın.onlar boş kutuları severler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle