Galatasaray'ın yıldızına İngiltere'den 2 talip var!

23. şampiyonluğa koşan Galatasaray’da görev yapan Victor Nelsson'a İngiltere'den Burnley ile Brighton kulüpleri kancayı taktı.

 Galatasaray'ın yıldızına İngiltere'den 2 talip var!
Galatasaray'ın yıldızına İngiltere'den 2 talip var!
GİRİŞ 22.05.2023 10:07 GÜNCELLEME 22.05.2023 10:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de topladığı 79 puanla şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım atan Galatasaray'da forma giyen futbolculara Avrupa kulüpleri ilgi göstermeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk'un vazgeçilmezlerinden biri olan Victor Nelsson, transferde İngiliz kulüplerinin radarına girdi.

ADA'DAN İKİ KULÜP TALİP OLDU

24 yaşındaki Danimarkalı stopere İngiltere'den Burnley ile Brighton kulüpleri yakından ilgi gösteriyor. Nelsson'un bazı maçlarını da izleyen iki kulübün, sezon sonunda Cimbom'un kapısını çalmak için hazırlandığı ortaya çıktı. Nelsson'un, Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'ya kadar devam ediyor. Sarı-Kırmızılı futbolcunun geleceğiyle ilgili son karar sezon sonu itibarıyla verilecek.

CAZİP BİR TEKLİF BEKLENİYOR

Teknik direktör Okan Buruk ile yönetim arasında yapılacak toplantıda Victor Nelsson'un da geleceği şekillenecek. Buruk'un, Nelsson'un ilk etapta kalmasını istediği ancak gelecek cazip bir teklife de onay vereceği belirtildi. Bu sezon Galatasaray'da 32 maçta 1 gol atan Nelsson'un satışı halinde yönetimin, 20 milyon euro bedelin üzerinde bir gelir hedeflediği öğrenildi. Nelsson'un tek taraflı serbest kalma bedeli ise 25 milyon euro olarak belirlenmişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Alper 11 ay önce Şikayet Et
    Nelson mutlaka takımda kalmalı. Adam defansın belkemiği. Takımda tutulmalı ve uzun süreli yeni bir sözleşme yapılmalı
    Cevapla
  • vatansever 11 ay önce Şikayet Et
    gs yi borsada linç ediyolar bu nasıl yönetim böyle lidermisin kümemi düşüyorsun belli değil soyguna dur deyin artık
    Cevapla