Galatasaray 8+3 kuralı sonrası İtalyan ekibiyle görüşmelere başladı!

Futbol Federasyonu'nun yeni sezon için aldığı yabancı oyuncuda 8+3 kararı sonrası Galatasaray yönetimi tekrar düğmeye bastı ve planlarında değişime gitti.

Galatasaray 8+3 kuralı sonrası İtalyan ekibiyle görüşmelere başladı!
Galatasaray 8+3 kuralı sonrası İtalyan ekibiyle görüşmelere başladı!
GİRİŞ 19.05.2023 15:41 GÜNCELLEME 19.05.2023 16:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Avrupa ekipleri Nelsson ve Boey’in peşine düşerken, ikilinin satılması bekleniyor. Yönetim, hem stoper hem sağ bek olarak oynayabilen Mert Müldür’ü alarak ilk adımı atmanın peşinde.

Cimbom'da Nelsson ve Boey'in satılma olasılığı yüksek görülürken, sarı-kırmızılılar savunmaya alternatif aramaya başladı.

YABANCI SINIRI İÇİN HAMLE

8+3 kuralının devam edeceği açıklanır açıklanmaz yerli oyuncu havuzuna tekrar bakıldı ve özellikle Mert Müldür ismi ön plana çıktı.

ŞARTLAR ZORLANACAK

Sezon başında İtalyan ekibi Sassuolo'ya teklif yapan ancak sonuç alamayan Galatasaray bu yaz transfer döneminde Mert Müldür için şartlarını bir kez daha zorlayacak.

Sağ bek orijinli olmasına rağmen stoper ve sol bekte de görev yapabilen 24 yaşındaki milli oyuncu, hem Victor Nelsson'un hem de Sacha Boey'in alternatifi konumunda. +3 yerli kuralında joker özelliği taşıyan Mert Müldür'ün kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kaldı ve Sassuolo'nun 5 milyon Euro'nun altında bir teklife ikna edilebileceği düşünülüyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Hasan 11 ay önce Şikayet Et
    Oyuncu yetişmesini neden engelliyosunuz.. Satışlardan pay mı alıyorsunuz.. Hayin misiniz.
    Cevapla
  • Hayri 11 ay önce Şikayet Et
    iyi adam.
    Cevapla
  • ersin 11 ay önce Şikayet Et
    futbol federasyonu yabancı kısıtla ki -türkiyede futbolcu yetişsin --klüpler borç batağında yüzüyor -klüpler altyapıya önem versin--böyle giderse türkiye mili takımı diye bir şey kalmıyacak--fb,gs ,bjk herbirinin milyar dolarlarca borçları var --avrupada başarılı olsalar hadi neyse --ama oda yok --sayın cumhurbaşkanım lütfen bu konuya önem verin
    Cevapla
  • Taraftar GS 44 11 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray şampiyonlar liğinde başarı istiyorsa Nelson ve Boey takımda kalmalı ,mert transfer edilirse iyi bir alternatif olur sağbek ve stoperde.
    Cevapla
  • Levrock 11 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahce Ferdi yi satarsa ya Mert Müldür yada Bünyamin Balci icin bastiracaktir. Bu transferde GS yanliz degil.
    Cevapla