Şili basını duyurdu: Alexis Sanchez ile görüşmeler başladı

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Marsilya ile yollarını ayıracak Şilili golcü Alexis Sanchez'i kadrosuna katacağı iddia edildi.

GİRİŞ 19.05.2023 11:52 GÜNCELLEME 19.05.2023 12:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Tüm planlarını Şampiyonlar Ligi'ne göre yapan Galatasaray, şimdiden gelecek sezonun kadrosunu şekillendiriyor. Hedef; yeni sezonda hücum bölgesini Mauro Icardi ile Alexis'e emanet etmek.

Arjantinli süper starın da takımda kalmak istemesinin ardından Paris Saint-Germain'le görüşmeler başladı. Hedef; haziran sonuna kadar Icardi, transferini çözmek. Galatasaray, önceliği Mauro Icardi'ye verse de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Bafetimbi Gomis'in yerine de takıma yeni bir isim kazandırılacak.

MARSİLYA'DAN AYRILACAK

Bu listenin en tepesindeki futbolcu ise Şilili yıldız Alexis Sanchez... Tecrübeli futbolcuyu yaz transfer döneminde de isteyen Sarı-Kırmızılılar, anlaşma sağlayamamış, Sanchez de Marsilya'ya imza atmıştı. Fransız ekibinden yeni sözleşme için teklif alamayan Sanchez, Marsilya'dan ayrılmayı planlıyor.

ASLAN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Bunu fırsat bilen Sarı-Kırmızılılar da oyuncuya şimdiden teklif götürdü. Hatta Şili basınına yansıyan haberlere göre; Galatasaray transfer komitesi, oyuncuyla ve menajeriyle görüşmelere başladı. Şili basını, Galatasaray'ın bu transferde ısrarcı olduğuna vurgu yaparken, Alexis'in de Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a 'evet' diyebileceğinin altını çizdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Fedai 11 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray hizurevi değil dede aramıyoruz
    Cevapla
  • Hayri 11 ay önce Şikayet Et
    Gsli olarak böyle son kullanma tarihi geçmiş adamları istemiyorum. Fransa'dan belcikadan veya İskandinav ülkelerinden dinamik topçular alın.
    Cevapla
  • LİSTEBAZI İSİM 11 ay önce Şikayet Et
    Sevgili Galatasaraylılar sizlere listedeki isimlerden 5-6 tanesi paylaşayım...Thijs Dallinga - Habib Diarra - Jean-Philippe Krasso - Niels Nkounkou - Moussa Doumbia - Dilane Bakwa
    Cevapla
  • Kayseri 11 ay önce Şikayet Et
    Yapmayın dün tam tersi haber yaptınız
    Cevapla
  • Ayhan 11 ay önce Şikayet Et
    34 yasinda. Biz adam olmayacagiz.
    Cevapla
  • Melih 11 ay önce Şikayet Et
    Mertenste 35 yaşında ama Galatasaray’da en çok pres yapan adam yaşa takılmayalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle