Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray hayalini saklamıyor

Süper Lig'de şampiyonluğun en güçlü favorilerinden Galatasaray yoluna emin adımlarla devam ederken milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'ndan taraftarları heyecanlandıran bir açıklama geldi.

GİRİŞ 15.05.2023 13:10 GÜNCELLEME 15.05.2023 14:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İtalya'da başarılı performansı ile adından söz ettiren Hakan Çalhanoğlu yarın kulübü Inter ile Milan'a karşı Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkmak için mücadele verecek.

Zorlu karşılaşma öncesi konuşan milli yıldız, Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran açıklamalar yaptı.



"İnsan hayal ediyor"

29 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Çocukluğum Galatasaray formasıyla kupa kazanma hayaliyle geçti. İnsan Galatasaray formasını giymeyi hayal ediyor. Ne zaman, nasıl olur bilmem" dedi.

Hakan Çalhanoğlu, daha önce de yaptığı açıklamalarda çocukluğundan bu yana Galatasaraylı olduğunu ve kariyerinde bir gün sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini sık sık dile getirmişti.

Bu sezon Çizme ekibi ile tüm kulvarlarda 44 maça çıkan Çalhanoğlu, söz konusu karşılaşmalarda 4 gol 8 asistlik bir oyun ortaya koydu. Güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan milli futbolcunun kulübü Inter ile olan sözleşmesi 2024 yılında tamamlanıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Mertcan 11 ay önce Şikayet Et
    Emekllik ikramiyesi olarak gelir 37 yaşında 20 milyon € alır 10 maç oynar 1 yıl sonra gider Başakşehir'e falan. Posası çıkmadan gelmez.
    Cevapla
  • Morelli 11 ay önce Şikayet Et
    Gelme hakan italyada oynamaya devam et bizim lige belli olmaz italyada oynamak herkeze nasip olmaz senin futboluna begeniyoruz orada kal interde devam et
    Cevapla
  • Turgut Reis 11 ay önce Şikayet Et
    Gelir 10 yil sonra
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    sakın gelme
    Cevapla
  • amca 11 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray lıysan seneye yaza beleşe gelirsin. uygun senelik ücret karşılığında tabiki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle