İstanbul'da tartışmalı penaltı kararı!

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, Başakşehir ile karşılaştı. İlk yarının son anlarında sarı kırmızılı takımın kazandığı penaltı tartışmalara neden oldu.

İstanbul'da tartışmalı penaltı kararı!
İstanbul'da tartışmalı penaltı kararı!
GİRİŞ 08.05.2023 21:17 GÜNCELLEME 08.05.2023 21:23
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray sahasında Başakşehir ile karşı karşıya geldi.

İlk yarısında oyun üstünlüğünün daha çok ev sahibi takımda olduğu mücadelenin 45+5. dakikasında tartışmalı bir penaltı kararı çıktı.

Galatasaray'da sol kanatta topla buluşan Sergio Oliveira'nın bekletmeden içeri gönderdiği ortaya Deniz Türüç ceza sahasında müdahale etti. Bu pozisyonun sonrası sarı-kırmızılı futbolcular maçın hakemi Halil Umut Meler'e elle oynama gerekçesiyle yoğun itirazda bulundu. 

VAR'da kontrol edilen pozisyon için Halil Umut Meler'e izleme tavsiyesi verildi. Bunun üzerine pozisyonu VAR monitöründen izleyen Halil Umut Meler, kararını penaltı olarak belirledi. 

Penaltı vuruşunda topun başına geçen Icardi, kaleci Muhammed'in sağına yerden düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

İşte o pozisyon:

(Görüntüler BEIN SPORTS'TAN alındı)



(Görntüler BEIN SPORTS'TAN alındı)

(Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştır)

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 95
  • Ayaz58 11 ay önce Şikayet Et
    tartışan bir tane adam yok ne tartışması kardeşim iyi misiniz siz...
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    edilemeyen penaltıdan da bahsedin lütfen
    Cevapla
  • murat 11 ay önce Şikayet Et
    penaltı doğru karar
    Cevapla
  • Çorumlu 11 ay önce Şikayet Et
    penaltıyı gs kazanınca hiç tartışmaya gerek yok verildiyse doğrudur adamın eli kapalı dirseğine değiyor ama dediğim gibi gs nin penaltıları asla tartışılmaz
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    dirseği yukarda görmüyormusun?
    Cevapla
  • Tekin 11 ay önce Şikayet Et
    hadi ordan, adamın eli değil dirseği açılmış ve topu engelliyor. Herkesin penaltı dediği pozisyona bile bu açıklamayı yapıyorsan sen kesin Kılıçdaroğlu kafasındasın..
    Cevapla
  • TAYFA 11 ay önce Şikayet Et
    Yaaa tartışmalı deyip Fenerlileri bile zorla güldürüyorsunuz.Fenerliler bile hakkını teslim ediyorsa hakem eskileri tartışıyor pes artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle