Galatasaray'ın milli futbolcusu Trabzonspor'a önerildi!

Trabzonspor, Galatasaray'da satın alma opsiyonlu şekilde kiralık olarak forma giyen Kaan Ayhan'ı transfer etmek istiyor.

GİRİŞ 08.05.2023 15:34 GÜNCELLEME 08.05.2023 15:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'a hiç beklemediği yerden hiç beklemediği bir teklif geld

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre, Sassuolo adına bordo-mavili yöneticileri arayan bir menajer Kaan Ayhan'ı Trabzonspor'a önerdi.

Şu anda Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve 2.8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu olan milli oyuncu Trabzonspor'a teklif edildi. Menajer, oyuncuyu 2.5 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle getirebileceğini iletii.

Trabzonspor yönetimi konu üzerinde çok fazla durmadı. Ancak yapılan araştırmalar neticesinde Galatasaray'ın, Sassuolo'ya Kaan Ayhan'ın bonservisini almayacağını ilettiği bilgisine ulaşıldı. Bu bilginin doğruluğu hakkında kesin bir bir bilgiye ulaşılması durumunda, Kaan Ayhan için Nenad Bjelica'nın da onay vermesi halinde bir teklif yapılması gündeme gelebilir.

Kaan Ayhan devre arasında geldiği sarı-kırmızılı takımda, 2-1 kaybedilen Konyaspor maçında ve 3-2 kaybedilen Başakşehir maçlarında 90 dakika forma giydi. Kaan Ayhan'ın 11'de başladığı iki maçı da Galatasaray kaybetti. Bu maçlarda sergilediği performans sonrası da Kaan Ayhan, Okan Buruk'un gözünden düştü.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Kartal 11 ay önce Şikayet Et
    Kaan Ayhan, Zajc Kartal a güç verir
    Cevapla
  • OSMANLI 11 ay önce Şikayet Et
    Nerede işe yaramaz topçu varsa Trabzonspor hemen alır zaten.
    Cevapla
  • Antartikali 11 ay önce Şikayet Et
    Manager oyunu belki yuttururuz diyler
    Cevapla
  • Laz 11 ay önce Şikayet Et
    Bize lazım değil
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    İlk teklifi zaten TS yapmıştı ama oyuncu reddetmişti. Şimdi böyle çöp oyuncuyu neden alsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle