Steven Caulker'den Galatasaray itirafı! "Transfer olmak istedim..."

Fenerbahçe'nin eski stoperi Steven Caulker, sarı-lacivertlilere transfer olmadan önce Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi. Caulker, "Galatasaray en çok transfer olmak istediğim takımdı. Ancak bu benim elimde değildi." dedi.

Steven Caulker'den Galatasaray itirafı! "Transfer olmak istedim..."
Steven Caulker'den Galatasaray itirafı! "Transfer olmak istedim..."
GİRİŞ 27.04.2023 22:17 GÜNCELLEME 27.04.2023 22:17
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Steven Caulker, Under the Cosh isimli podcast yayında açıklamalarda bulundu.

2021/22 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Caulker, bu transferin öncesinde Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi.

İngiliz stoper açıklamasında, "Galatasaray en çok transfer olmak istediğim takımdı. Ancak bu benim elimde değildi. Beşiktaş da beni istiyordu. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne gidiyordu. Fenerbahçe de beni isteyen takımlardan biriydi. Fenerbahçe 7 yıldır şampiyon olamıyordu ve ben de daha az paraya olsa da Fenerbahçe'ye gitmeye karar verdim. Çünkü Fenerbahçe, Galatasaray'dan sonra Türkiye'nin ikinci büyük kulübü. 2 gün sonra takımın başına yeni bir teknik direktör geldi. Görüşmelerde adı bile geçmemişti." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski stoper Kim Min Jae'ye ilişkin ise Caulker, "Benim yerime Kim Min Jae geldi. Çin'den gelmişti. Anlam verememiştim. Ama harika bir stoperdi. Şu anda Napoli'de iyi bir sezon geçiriyor ve üst seviyede oynuyor. Öyle bir oyuncuydu ki Real Madrid'e 100 milyon Euro'ya satabilirler diye düşünüyordum." açıklamasında bulundu.

Kariyerini İngiliz ekibi Wigan Athletic'te sürdüren Steven Caulker, Süper Lig'de daha önce Alanyaspor, Fenerbahçe, Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük formalarını giymişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • doğru söylemiş 1 yıl önce Şikayet Et
    ama çok şaşırdım fb forması giyen bir oyuncunun bu kadar dürüstlü doğruyu söylemesi korkmaması taktir edilesi bir davranış
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bünyenize ters gelmesi normaldir.
    Cevapla
  • ASLANTEPE 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel Tespit Etmiş. “Çünkü Fenerbahçe, Galatasaray'dan sonra Türkiye'nin ikinci büyük kulübü.”
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bol şike şaibe ile dolu şampiyon luklar siz FB gs işte bu alanda ve eyyamcı likta bir ikisiniz ve tencere kapaksıniz BJK nin şerefli ikinci liklerini anlamanız mümkün değil şerefli ikincilikler hile şaibe ile elde edilen kirli şampiyon luklar dan çok daha değerlidir
    Cevapla
  • Öztürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ve Galatasaray bir futbolcu almak ister veya ister görünür Ali Koç o futbolcuyu hemen alır. Koç'ta para çok ama iş yok çünkü futbolcudan anlamaz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne doğru söylemiş fb 2. büyük kulübü
    Cevapla
  • Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ha ha ha dost işte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle