Rıdvan Dilmen: Jorge Jesus haklı çıktı

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldığı mücadeleyi TV8.5 ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Jorge Jesus haklı çıktı
Rıdvan Dilmen: Jorge Jesus haklı çıktı
GİRİŞ 24.04.2023 09:51 GÜNCELLEME 24.04.2023 09:51
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldığı mücadeleyi TV8.5 ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında değerlendirdi.

"1 HARF DAHA KAYBETTİ"

"Galatasaray'a 'Şampiyon' dememiz için 2 harf kalmıştı. Fenerbahçe 2 haftadır o son harfi koydurtmuyordu. Bu hafta Galatasaray bir harf daha kaybetti bana göre."

"JESUS HAKLI ÇIKTI"

"Jorge Jesus, 'Bu geri dönüşlerimiz Galatasaray'da baskı yaratacak' demişti. Bunu net olarak gördük. Yarın Fenerbahçe'yi iyi bir havaya sokacaktır bu sonuç. Fenerbahçe tüm hesaplarını son maça çıkabilecek şekilde yapıyor ama hala avantaj Galatasaray'da tabii ki."

"ZANIOLO - ICARDI HAZIRLANAMADI"

"Icardi geldiğinden beri hiçbir zaman tam anlamıyla fit olamadı. Zaniolo da bir türlü hazırlanamadı. Icardi'nin bu maçta sakatlığı çok da düşündüğünü zannetmiyorum. Ben olsam ikinci yarının hemen başında alırdım. 60'da girdiğinde tam ısınamadan girdi."

"1 PUAN ALDI"

"Galatasaray 1 puan mı aldı, 2 puan mı kaybetti? Soru bu. Bence 1 puan aldı olarak değerlendirebiliriz. Okan hocanın en büyük hatası kesinlikle Diagne ile Nelsson'u eşleştirmek oldu. Nelsson çok kötü maç çıkardı bugün."

"RAYYAN BANİYA'YA BAYILDIM"

"Karagümrük'ün stoperi Rayyan Baniya'ya bayıldım. Kesinlikle transfer yapacağını düşünüyorum."

"GOMIS İLE BAŞLAMALIYDI"

 "Okan hoca Zaniolo'yu oynatmak için Gomis'i oynatmadı. Ben Gomis'e hayranım, golü çok iyi koklayan bir oyuncu ve sezon başında takıma çok değerli pozisyonlar kazandırdı. Normalde duygusal davranmayıp, Zaniolo'yu ilk 11'de kullanmıyordu Okan hoca. Ben olsam kesin Gomis ile başlardım."

"İTALYAN FUTBOLUNU GETİRDİLER"

"Andrea Pirlo da Vincenzo Montella da İtalyan futbolunu buraya getirdi. İtalya takımlarının maçlarında çok gol olur bilinenin aksine ve bunu iki hoca da gösteriyor. Büyük oyuncuların teknik direktörlük yapması hoşuma gidiyor. Karagümrük bugün ilk yarıda Milan gibi oynadı."

"FENERBAHÇE İŞTAHLANACAK"

"Jesus'un daha önce söylediği 'Galatasaray bizden önce oynadığı için baskı oluşturuyor' sözleri şu anda tam tersine döndü. Galatasaray erken oynayıp puan kaybettiği için bu kez Fenerbahçe iştahlanacak."

"ICARDI'Yİ ASLA OYUNA ALMAZDI"

"Galatasaray devreye 3-1 önde girmiş olsaydı Okan hoca asla Icardi'yi oyuna almazdı. Daha önce oyundan çıkarken bir bakışı vardı Icardi'nin Okan Buruk'a, bir daha o bakışı görmek istememiştir hoca. Bugün elindeki en iyi tercih bence Gomis'ti. Çok aç bir şekilde bu maçı bekliyordur Gomis ama hoca tercih etmedi."

"ŞANSLAR 70'E 30"

"Galatasaray'ın şampiyonluk ihtimali yüzde 70, Fenerbahçe'nin yüzde 30 bana kalırsa. Ancak bugün Galatasaray kazansaydı 90'a 10 derdim."

"NASIL PSİKOLOJİ İLE ÇIKACAK HAKEM?"

"Bana göre Rashica'nın penaltısı ağır bir penaltı değil ama VAR'ın müdahale edebileceği bir pozisyon değil bu. Ancak bu maça Hakan Ceylan'ın atanması büyük bir skandal. Alanyaspor-Fenerbahçe maçında Osayi-Samuel'e kırmızı kart verilmedi, Hakan Ceylan 10 maç dinlendirildi. Sonra da Fenerbahçe'nin direkt rakibinin maçına atıyorsunuz. İnsanlar ne düşünsün istiyorsunuz? Lale Orta'ya saygı duyuyoruz hepimiz ama neden atarsın bu maça Hakan Ceylan'ı? Hangi psikoloji ile çıkacak bu maça hakem?"

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Yado 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarafkir ,yanlı,subjektif yorum.
    Cevapla
  • hknslh 1 yıl önce Şikayet Et
    adamın hevesi kursağında kaldı :)
    Cevapla
  • katibb 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan hocada haklı çıktı.. daha fener önündeki maçı oynamadı dedi mi demedi mi :)
    Cevapla
  • 2023 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Rıdvan,bu kaosun sebebi Jesus.aptalca kadrolar çıkarıyor.Osayi Samueli yok etti.Bu başkanda futbol cahili.bu takım hocasız çıksa maçlara daha başarılı olurdu.3-3 lük iki maçta şaibeli.Iddiadan ortaklaşa parayı buldular.
    Cevapla
  • Cimbomlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu Rıdvan efendi. O harfler geri döndü mu?erken konuşmamak lazım .ahahahhahabahhahaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle