Fransızlar duyurdu! Alexis Sanchez için yeni hamle

Galatasaray, sezon başında kadrosuna katmak için çok uğraştığı ancak Marsilya'ya kaptırdığı Alexis Sanchez için yeniden devrede girdi.

Fransızlar duyurdu! Alexis Sanchez için yeni hamle
Fransızlar duyurdu! Alexis Sanchez için yeni hamle
GİRİŞ 17.04.2023 15:33 GÜNCELLEME 18.04.2023 00:41

Süper Lig'de sezonu zirvede tamamlamak adına emin adımlarla ilerleyen sarı kırmızılılar bir yandan da gelecek sezonun kadro planlamasını yapmaya devam ediyor.

Galatasaray'ın sezon başında transfer etmek istediği Alexis Sanchez, Marsilya ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Footmercato, Alexis Sanchez ile Marsilya arasında iplerin kopma noktasına geldiğini duyurdu.

TAKIMDAN AYRILACAK

Oyuncu daha önce Marsilya ile sözleşme uzatmak istediğini söylese de henüz bir ilerlemenin kaydedilmediği aktarıldı. Bundan dolayı da 34 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sanchez ise konuyla ilgili açıklamasında, "Marsilya ile sözleşme uzatmak isterim ama futbolda birçok olasılık var." dedi.

G.SARAY DA İLGİLENİYOR

Haberde Galatasaray'ın oyuncu için yeniden devreye girdiği belirtilirken, Şilili kanat oyuncusunun öncelikli hedefinin Güney Amerika olabileceği aktarıldı. Oyuncunun geleceğiyle ilgili kısa sürede karar vermesi bekleniyor.

OYUNCUNUN RAKAMLARI

Güncel piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan Sanchez, bu sezon 37 maça çıktı. Şilili kanat bu karşılaşmalarda 16 gol, 2 de asist yapma başarısı gösterdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.