Kerem Aktürkoğlu için İstanbul'a geldiler! Efsane isim tribünden izledi

Galatasaray-Kayserispor maçında Kerem Aktürkoğlu, Ajax Yönetim Danışmanı olarak görev yapan Klaas-Jan Huntelaar tarafından locadan izlendi.

Kerem Aktürkoğlu için İstanbul'a geldiler! Efsane isim tribünden izledi
Kerem Aktürkoğlu için İstanbul'a geldiler! Efsane isim tribünden izledi
GİRİŞ 16.04.2023 18:25 GÜNCELLEME 16.04.2023 18:25
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Muhteşem bir frikik golüyle takımının beşinci golünü kaydeden Kerem, aynı zamanda Icardi'nin attığı ilk golün asistini yapan isim oldu. Kerem Aktürkoğlu aynı zamanda ilk penaltıyı da takımına kazandırdı.

HUNTELAAR, AJAX İÇİN İZLEDİ

Aynı maçta başarılı futbolcuyu Hollanda devi Ajax izledi. Yıldız oyuncuyu, cuma akşamı oynanan maçta Hollanda devi Ajax'ın Yönetim Danışmanı Klaas-Jan Huntelaar, locadan takip etti.

Özellikle Kerem'in attığı golden sonra Huntelaar'ın telefon trafiği yaptığı gözlendi. Ancak Ajax'ın sadece Kerem'i değil, Boey ile Nelsson'u da takip ettiği iddia edildi.

1 GOL, 1 ASİSTLE OYNADI

Kayserispor maçında bir gol, bir asistle oynayan ve 0.44 gol beklentisi yaratan Kerem Aktürkoğlu, 2 de net gol fırsatı yakaladı.

Rakip ceza sahasında 5 kez topla buluşan Kerem, bunların birinde takımına penaltı kazandırdı ve 3 de isabetli şut attı.

Karşılaşmada 2 defa başarılı dripling yapan Kerem, 4 kez de sahipsiz top kazandı. 90 dakika boyunca yaptığı 30 pasta ise %77 isabet oranı tutturdu.

KAYNAK: AKŞAM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 16
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    İspanya yada fransa ligine daha uygun bence kerem
    Cevapla
  • menjcemilşimşek 1 yıl önce Şikayet Et
    kerem aktürkoglu inanılmaz başarılı mbappe özellikleri var dünyada büyle kaç tane futbolcu var ki yolun açık olsun kerem böyle devam
    Cevapla
  • Nurgül 1 yıl önce Şikayet Et
    La Allah’ını severseler alsınlar lütfen ben sıkıldım bu çocuktan
    Cevapla
  • ercü 1 yıl önce Şikayet Et
    Objektif yorum yapmaya çalışacağım: Dünyanın hiç bir takımında savunma görevi olmadan, sol kanattan içeri girip de bu kadar skor yapan ve bu kadar abartılan bir oyuncu profili olamaz. Barış Alper'e bu özgürlüğü verin, çift hanelere ulaşırdı. GS sol bek ve sol stoperinin her maçta kötü gözükmesinin de sebebi Kerem. Maçları bu gözle seyrederseniz, bana katılacağınıza eminim.
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    sende abartmışsın. kimse mükemmel değil. bu performans oyunu. bunlar insan. kötü gününde dediğin gibi olabilir ama yüksek performans gösterdiği maçlar azımsanmayacak kadar çok. savunma yönü kabul ediyorum zayıf ama hiç yok değil. ve en azından mücadele gücü yüksek. ve en önemlisi çok yürekten istekli oynuyor.
    Cevapla
  • Nurgül 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız değilmişim, sol otoban oluyor Kerem yüzünden
    Cevapla
  • poyraz 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerden cacık olmaz kendi derdinize yanın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle