Rıdvan Dilmen: Galatasaray rakiplerinin moralini bozuyor!

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kayserispor'u 6-0 yendiği maçın ardından TV8,5'ta değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 15.04.2023 10:51 GÜNCELLEME 15.04.2023 18:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kayserispor'u 6-0 yendiği maçın ardından TV8,5'ta değerlendirmelerde bulundu.

"G.SARAY'IN İSTEDİĞİ OYUN BU"

Galatasaray için 8 maç kaldı. Bu maçın Galatasaray için kolay geçeceğini düşünüyordum. Fenerbahçe maçını izledikten sonra bu karara vardım. Galatasaray açık oynayan takımı özellikle iç sahada ister. Kaliteli oyunculara sahip olduğu için bu avantajdır. Hiç zorlanmadı desek doğru olur. 

"FENERBAHÇE PUAN KAYBEDERSE"

Mauro Icardi ile Okan hoca kesinlikle konuşmuştur beni çıkarma diye. Emin adımlarla yoluna devam ediyor. Kadro kalitesi de çok iyi. Henüz rakipleri oynamadı. Beşiktaş, Trabzonspor maçına gidiyor. Onlar için kolay değil. Fenerbahçe puan kaybederse Galatasaray şampiyondur diyebiliriz. İş artık matematiksel anlamda bitmemiş olur.

"HOCALARDA EGO OLUYOR"

Kayserispor'un oyunu iyi diyoruz ama dikkat etmesi gerekirdi. Büyük takımlara karşı bu şekilde oynanmaz. Hocalarda bazen ego oluyor. Ders çalışırsın. Çalışkan da bir teknik adam ama ilk 2 golü kontrataktan yiyorsunuz. Böyle bir lükse sahip değilsiniz. Abuk subuk goller kaçtı. Çift haneli skora gidebilirdi.

"BÖYLE BİR İLK GOL YENMEZ"

Ne kadar verimli bir takım olursanız olun böyle bir ilk gol yememeniz lazım. Kayserispor'un kalecisi sıfır hatayla oynadı. Yediği gollerde suçu yoktu. Maçın en iyisi kaleciydi.

"ARSENAL'İN SAĞ BEKİ GİBİ"

Galatasaray, Avrupa'da gözden çıkarılan oyuncuların peşine düştü. Boey dediğimiz oyuncu U19'da oynuyordu. Hazırlık kampına gitmedi. Oyuncuyu Romanya'ya göndermek istiyorlardı. Oyuncunun çabukluğu ve sürati var. Mecburiyetten dolayı bu hatadan döndü Galatasaray. Arsenal'in sağ bekine benzer bir oyuncu.

"RAKİPLERİNİN MORALİ BOZULUR"

Galatasaray sadece kazanmakla kalmıyor. Rakiplerini de son derece demoralize ediyor. Türkiye'de hakemler ile ilgili çok enteresan şeyler oldu. Maçı o kadar berbat yönetti ki... Nelsson'un bu maçı kartsız bitirmesi hakemler adına rezaletti. Verdiği penaltıda o kadar çaylakça bir hareket yaptı ki normal bir hakem bu hatayı yapmaz. Maç 3-0 Torreira faul falan yapmadı. Rakip lehine faul verdi.

"HAKEMLERİN PSİKOLOJİSİ DAĞILDI"

Hakemlerin psikolojisi darmadağın. Bu haftaki hakem yüz ifadesinden de belliydi maçı kafasında oynamıştı maçtan önce. Kendi kendine işi zorlaştırdı. Galatasaray'ın sana ihtiyacı yok ki...

"PUAN KAYBETME İHTİMALİ VAR"

Kalan maçlarda 3 büyük takımın da puan kaybetme ihtimali var. Galatasaray, Beşiktaş maçına bu puan farkıyla gitmek isteyecektir diye düşünüyorum.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • CimBomBom 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı kulüp tesislerinde Arçelik marka buzdolabı kullanıldığına dair iddialar ivedilikle araştırılmalıdır. Hangi kulüpler deplasmana giderken Opet'ten yakıtını alıyor, hemen ortaya çıkarılmalıdır. Daha da vahimi, son dönemde Beko marksu ısıtıcı kullanan futbolcular olduğunu duyuyoruz. Sadece bu konuların değil, Divan Restaurantları'nda yemek yiyen yöneticilerin isimleride açıklanmalıdır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    FB şampiyon olamazsa ne kadar üzülür goreceyizzzz.
    Cevapla
  • Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi fark olacak olacak mactı biraz ciddiye alsalardı
    Cevapla
  • Tarzan 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin de morelini bozuyor değilmi açık açık söyle lafı eveleyip bükmeden galatasaray kimyanizi bozdu sen git ali babanın çiftliğine şarkılar soyleyin bay megafonla ali ile.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    6-0 skor Senin moralini daha çok bozdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle