Prens Selman'a şok! Masadan kalkıp Galatasaray'a randevu verdi

Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United ile prensipte anlaştığı öne sürülen Lucas Moura, İngiliz ekibiyle masadan kalkarak Galatasaray'a randevu verdi.

GİRİŞ 10.04.2023 13:43 GÜNCELLEME 10.04.2023 13:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Lucas Moura transferinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United'la söz kestiği haberleri geçtiğimiz hafta İngiliz basınına yansıyan Lucas Moura'nın transferden vazgeçtiği belirtiliyor.

PRENS SELMAN, LUCAS MOURA'YI ELİNDEN KAÇIRIYOR

İngiliz basını geçtiğimiz haftalarda Lucas Moura'nın yeni takımını duyurmuştu. Deneyimli futbolcunun, Prens Selman'ın takımı Newcastle United ile prensipte anlaştığı belirtilmişti. Buna karşın son gelen haberlere göre Lucas Moura, Ada ekibiyle anlaşmayı bozdu ve diğer talipleriyle temasa geçti.



LUCAS MOURA'DAN GALATASARAY'A RANDEVU

Lucas Moura'nın taliplerinden biri de Galatasaray'dı. Takvim'in haberine göre Brezilyalı futbolcu, Sarı-Kırmızılılara görüşme için randevu verdi. Lucas Moura daha önce Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti. 30 yaşındaki futbolcunun Arap Yarımadası'ndan da talipleri bulunuyor.

Tottenham'dan kesin olarak ayrılma kararı alan Lucas Moura'nın 2023-24 sezonunda hangi takımın formasını giyeceği merak konusu.

OYUNA GİRDİKTEN 6 DAKİKA SONRA KIRMIZI KART GÖRDÜ

Lucas Moura, Tottenham formasıyla son olarak geçtiğimiz hafta Everton deplasmanına çıkmıştı. 82'de maça dahil olan tecrübeli isim 88'de direkt kırmızı kart görerek oyundan atılmıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir türk takımını alsa iyi olur
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Afrikada müslüman cocuklar ACLIKDAN ölürken namussuz katil milyonlarini ingiliz takimina aktariyor.Müslümanlik dediginiz bumu ?
    Cevapla
  • sakarya 1 yıl önce Şikayet Et
    adam sünni müslüman düşmanı ingiliz lerin kurduğu mezhepten. yani kafir. ne saçmalıyorsun sen. sen müslümanlar için ne ettin de kafirden munafıktan müslümnalar için bir şey bekliyorsun. bırakın bu kafayı
    Cevapla
  • ingilizusagi 1 yıl önce Şikayet Et
    vahabiler gercek müslüman olmadiki sen neyin kafasindasin
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    uyanık adam fiyat arttırmaya yapıyor muhtemelen
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Tecrübeli diyonuz da altı dakikada kırmızı Nasıl tecrübe
    Cevapla
  • İlyas 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok basit oynamak istemiyorsa bir sporcu yapar ornegin neymarin heryil sakatlik hikayesini bi arasyir
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bizim saflarda prense kafa tuttuk sanıyor..lan adam istese GS yi satın alır o derece paraları var....hem lucas 30 yaşında GS ye gelse 4 yıl el bebek gül bebek ne gerek var it gibi koşmaya İngiltere'de ..biz zaten yaşlı severiZ..çalı atacaksa hadi haalandi alsın gsde göreyim gucunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle