Arda Turan, Alexis Sanchez'i ikna edecek!

Sezon bitiminde Marsilya'dan ayrılma ihtimali olan Şilili Alexis Sanchez için Galatasaray devreye girerken, Arda Turan ise kritik süreçte iyi bir referans olacak.

Arda Turan, Alexis Sanchez'i ikna edecek!
Arda Turan, Alexis Sanchez'i ikna edecek!
GİRİŞ 06.04.2023 10:09 GÜNCELLEME 06.04.2023 10:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da gelecek sezonun en kritik hamlelerinden biri olarak Alexis Sanchez belirlendi. Arda Turan'ın İspanya'dan arkadaşı olan Şilili yıldız, önümüzdeki yaz Türkiye'ye gelebilir...

GALATASARAY'A ARDA TURAN REFERANSI İLE ALEXIS SANCHEZ

Marsilya ile olan sözleşmesinde iki taraflı uzatma opsiyonu olan Alexis Sanchez, Fransa basınına göre şimdiden gözden çıkarıldı. Yazın oyuncu ile sözleşme uzatmayı düşünmeyen Marsilya, Şilili yıldızın bonservisini eline almasına izin verecek...

Bu gelişmelerden hareketle tarihi fırsat transferini kaçırmak istemeyen Galatasaray, Arda Turan'ın da aracılığı ile oyuncuyla direkt temasta bulunacak ve bonservis ödemeden transfer sürecini noktalayacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

Önümüzdeki yıl iddialı bir takım ile Avrupa arenasında yer almak isteyen Galatasaray, ayrıca da Alexis Sanchez'e Şampiyonlar Ligi vaadinde bulunacak! Hem Arda Turan ile hem de Avrupa macerası ile Şilili oyuncuya ciddi bir proje sunacak olan Aslan, an itibarıyla transferde en avantajlı takımlardan biri konumunda.

ETKİLİ PERFORMANS

Marsilya forması ile şu ana kadar 35 maça çıkan Alexis Sanchez, 16 gol ve 1 asistlik katkısı ile hücuma yön veren yegane isim oldu.

KAYNAK: A SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    alex yakışır GS,YE
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    eski yıldız almayalım artık yıldız olacak oyuncular alalım
    Cevapla