Galatasaray yönetiminden oyunculara prim jesti

Galatasaray yönetimi, Adana Demirspor maçında kritik bir galibiyete imza atan oyunculara bu maça özel 5 milyon TL prim dağıtma kararı aldı.

Galatasaray yönetiminden oyunculara prim jesti
Galatasaray yönetiminden oyunculara prim jesti
GİRİŞ 05.04.2023 10:38 GÜNCELLEME 05.04.2023 10:38

Süper Lig'de zirve için önemi büyük olan Adana Demirspor maçından hasarsız çıkan Galatasaray'da herkes şampiyonluğa kilitlendi.

Liderlik koltuğunda bir maç fazlasıyla en yakın rakibinin 9 puan önünde oturan sarı-kırmızılılarda yönetim, takımın motivasyonunu artırmak için elinden geleni yapıyor.

Geçtiğimiz hafta futbol takımının birikmiş alacaklarını sıfırlayan Galatasaraylı kurmaylar, 8 milyon euro maaş ödemesi yapmıştı. Bunun yanında Adana Demirspor galibiyetine özel olarak 5 milyon TL prim dağıtma kararı alındı.

Futbolcular daha çok moral kazandı

Bu haberle birlikte futbolcuların morali tavan yaptı. Bugünkü kupa sınavı sonrası ligde bu haftayı bay geçip 14 Nisan'da Kayseri'yi ağırlayacak olan Aslan, bu maçı da hasarsız atlatmanın hesapları içinde.

Teknik direktör Okan Buruk'un, oyuncularıyla yaptığı toplantıda yeni bir seri isteğinde bulunarak, "Son maça kalmadan zafere ulaşalım." dediği öğrenildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.